'Sonuna kadar Erdoğancıyım'

Yavuz Bingöl, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Sonuna kadar Erdoğancıyım'

Yavuz Bingöl, Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'nun orularını yanıtladı. Bingöl, "Sonuna kadar Erdoğancıyım. Hatta lütfen burayı büyük harfle yaz; FERİŞTAHIYIM...", dedi.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



Sonuna kadar Erdoğancıyım



Sen kendini Erdoğancı olarak görüyor musun?



- Sonuna kadar Erdoğancıyım. Hatta lütfen burayı büyük harfle yaz; FERİŞTAHIYIM... Ben Erdoğan’ı seviyorum. Oyumu da Erdoğan’a vereceğim seçimlerde.



Bundan dolayı imtiyaz elde ettiğin eleştirilerine ne diyeceksin?



- Asla öyle bir şey yok. İmtiyaz derken?



Mesela kızın Türkü’nün TRT’ye program yapması...



- Bir baba kızı için ne yapabilir Cengiz? Senin de kızın var, her baba yapar bunu. Türkü, 10 yıl Amerika’da okul öncesi çocuk psikolojisi okudu. “Ben ülkeme hizmet etmek, enerjimi ülkeme vermek istiyorum” dedi. Ülkesine döndü. Çocuklarla ilgili belgesel yapmak için bir işe soyundu. Sanki bu ülkede belgesel kanalı fazla da biz başka kanalın kapısını çalmadık. TRT Belgesel’deki ilk işi olmadı mesela. Onların dediği gibi imtiyaz olsa, o iş devam ederdi. Birinci bölümde yayından kalktı.



TRT 1’deki programı hafta içi her gün yayınlanmaya devam ediyor...



- Belgeselden 6 ay sonra başka bir proje geliştirdiler. “Evlilik Okulu” diye. TRT de sevdi projeyi, devam etti. Ama birinci işinde hani imtiyaz? Nerede imtiyaz? Yok... TRT 1’deki de ramazan öncesi kalkıyor. Bir sezon bir iş yapmış oldular. Bunun imtiyazla ilgisi yok ki. Bir baba evladı için ne yaparsa ben o refleksi gösterdim sadece... Başka bir niyetim olamaz ki benim. Kızımın da öyle bir niyeti yok.



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin