SONGÜL KARLI'NIN EŞİ, ÜNLÜ VİDEOYU SİLDİRTTİ

Songül Karlı'nın eşi Metin Yüncü, 2.5 milyon kişinin izlediği 'Songül Karlı Sutyensiz' başlıklı videoyu Youtube'dan kaldırttı. Metin Yüncü eşini bir kez de canlı yayında uyarmıştı.

Google Haberlere Abone ol
SONGÜL KARLI'NIN EŞİ, ÜNLÜ VİDEOYU SİLDİRTTİ


Songül Karlı'nın Su Gibi adlı programdaki görütüleri Youtube'a 'Songül Karlı Sutyensiz' başlığıyla konulup 2.5 milyon kişi tarafından izlenince eşi Metin Yüncü kıskançlık krizine girdi. Videoyu yükleşen kişiye ulaşan Yüncü, görüntüyü Youtube'dan kaldırttı



Sosyal medyada çok konuşulan görüntüleri bir kişi 'Songül Karlı sutyensiz' başlığıyla Youtube'a koydu. Görüntüyü kısa sürede 2.5 milyon kişi izleyince Karlı'nın eşi Metin Yüncü, kıskançlık krizine girip harekete geçti. Yüncü, günlerce uğraşıp videoyu yükleyen kişiye ulaştı.



CANLI YAYINDA DA EŞİNİ UYARDI

Videoyu yükleyen kişi, 10 gün önce Youtube'daki görüntünün altına, "Arkadaşlar Songül Karlı'nın kocası beni arıyormuş videoyu kaldırıyorum, son 10 gün kaldıracağım videoyu" yazdı ve önceki gün de kaldırdı. Songül Karlı ile Su Gibi programında evlenen Metin Yüncü, geçen ay da eşinin programda giydiği kıyafete kızmış, rejiyi arayarak eşine canlı yayında haber göndermişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin