Sinemanın 'Böcek'i görücüye çıktı!

'Böcek' filminin özel gösterimi Sahne Beşiktaş'ta yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Sinemanın 'Böcek'i görücüye çıktı!

Yönetmen Bora Tekay ve yazar Haluk Özenç'i seneler sonra bir araya getiren 'Böcek' 19 Eylül’de vizyona giriyor. Komedi filminin özel gösterimi Sahne Beşiktaş'ta yapıldı. Senarist Haluk Özenç ve yönetmen Bora Tekay daha önce 'Fasulye' filmine imza atmıştı.



Başrollerini Uğur Bilgin, Leyla Yüngül ve Barış Yılmaz Gündüz'ün paylaştığı filmde Erdal Beşikçioğlu, Tamer Karadağlı, Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Gökçe Özyol, Öner Erkan, Ömür Arpacı ve Onur Buldu gibi isimler konuk oyuncu olarak yer alıyor. 



'Film içinde film'in anlatıldığı Böcek'in hikayesi şöyle: Uğur, sevgilisi Leyla'nın ağabeyinin gözüne girebilmek için arkadaşıyla beraber bir süper kahraman filmi çekmeye çalışır. Bora ve Haluk ikilisiyle tanışan Uğur filmi çekmek için gerekli ekibi oluşturunca geriye bütçe meselesi kalır. Bütçeyi sağlayan kişi ise Leyla'nın o çok korkulan ağabeyidir. Bu andan sonra işler hayli karmaşık bir hal alır. Uğur böceği kostümü içinde gezinen Uğur'un yaptığı kahramanlıklar onu mahallenin sevgilisi konumuna getirir. Film 'kahramanın yolculuğu' üzerine oldukça eğlenceli ve sektörün eleştirisini de yapan  bir seyir sunuyor. 



"Sinemanın 'Böcek'i görücüye çıktı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin