Sinema ve TV dünyasının tanınmış şirketleri ortak oluyor!

Sektörün önde gelen yapım şirketleri, ortak olmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Sinema ve TV dünyasının tanınmış şirketleri ortak oluyor!

ANS ve NuLookAbdullah Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği, Neslihan Atagül ve Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı ‘Senden Bana Kalan’  filmi ile elde ettikleri sinerjiyi daha üst seviyeye taşımak üzere harekete geçti.



İki şirketin yeni projesi, sarsıcı hikayesi ve 60'larda geçen büyülü atmosferiyle,  Fury: The Wind of Hope adlı bir İtalyan dizisinin uyarlaması olacak. Bu iddialı yapımın yönetmen koltuğuna Abdullah Oğuz oturacak. Dizinin ön hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ederken ANS ve NuLook, üzerinde çalıştıkları yeni uzun metraj film ve dizi projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacaklar.



Yapımcı ve Yönetmen Abdullah Oğuz'un kurucusu olduğu ANS, özel televizyonların kurulmasından sonra Türk halkını format yapımlarla tanıştırdı, binlerce saatlik prodüksiyon tecrübesiyle başta 'Asmalı Konak' olmak üzere bir çok başarılı diziyi ve 'Mutluluk', 'O Şimdi Asker' gibi önemli filmleri hayata geçirdi.



Mars Cinema Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım'ın kurduğu prodüksiyon şirketi NuLook’un imza attığı projeler arasındaysa, Russell Crowe'un 'The Water Diviner’, İlksen Başarır’ın “Bir Varmış Bir Yokmuş”, Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’  ve çekimleri süren ‘Ali Baba ve Yedi Cüceler’ adlı filmleri yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin