SİNEM KOBAL İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI: BANA SORMADAN, ARAŞTIRMADAN HABER YAPANLAR İÇİN HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTIM

© MEDYATAVA- İspanya'da top koşturan futbolcu Arda ile barıştığı yönünde yapılan haberlerin ardından Sinem Kobal tekrar gündeme geldi. Kobal, hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
SİNEM KOBAL İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI: BANA SORMADAN, ARAŞTIRMADAN HABER YAPANLAR İÇİN HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTIM

SİNEM KOBAL'IN AÇIKLAMASI:


Son dönemde hakkımda ortaya atılan birçok asılsız haber karşısında da suskunluğumu korudum, özel hayatımla ilgili hiçbir açıklamada bulunmadım. Çünkü hiçbir zaman kendimi, yapılan bu gerçekdışı haberlerin içine dahil etmek istemedim.
 
Ancak ben sessizliğimi korudukça, özel hayatımla ilgili ortaya atılan gerçek dışı haberlerden uzak kalmaya çalıştıkça; bu asılsız haberlerin ardı arkası kesilmez oldu.


Ve hakkımda bir internet sitesindeki köşe yazısında ortaya atılan son derece rahatsız edici ve gerçek ile hiçbir bağlantısı olmayan iddia ile birlikte artık saygı sınırları aşılmış, hem şahsım, hem ailem hem de yakın çevrem çok ciddi itham altında bırakılmıştır.
 
Şahsıma ve aileme bu denli zarar veren; sormadan, araştırılmadan yapılan bu haberler karşısında artık hukuki sürecin başlatıldığını bildirmek ister ve siz değerli basın mensuplarının da  bu haberlere itibar etmemenizi çok rica ederim.
 
Saygılarımla
 
Sinem Kobal

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin