Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisinde rol alacak mı?

Güzel oyuncunun, yeni projesi merak konusu olmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisinde rol alacak mı?

Son olarak 'Analar ve Anneler' dizisinde Hazar Ergüçlü ve Okan Yalabık'la başrolü paylaşan Sinem Kobal'ın yeni projesi merak konusu olmaya devam ediyor.



Güzel oyuncu, geçen aylarda BKM Film'in Buğra Gülsoy'la çektiği 'Acı, Tatlı, Ekşi' adlı filmden gelen teklifi kabul etmeyince rolü oynamak Özge Özpirinçci'ye kısmet olmuştu. Başrolünde oynadığı "Romantik Komedi" film serisinin hikayesinin filme çekilmesinde büyük emeği olan Kobal, yine ilgi çekecek bir hikaye bulmuş ve bunu BKM Film'le beyazperdeye aktarmak için çalışmalara başlamıştı. Yönetmen olarak Altan Dönmez'le anlaşılmış ve Sinem Kobal'ın bir tasarımcıyı canlandıracağı projede oynaması için de Şükrü Özyıldız ve Kerem Bürsin'le görüşülmüştü.



Ancak yazılan senaryolar beğenilmedi ve film şimdilik rafa kalktı. Öte yandan filmi yönetecek olan Altan Dönmez de zaten Sinem Kobal'ın eşi  Kenan İmirzalıoğlu'nun "Fatih" dizisinin hazırlıklarına başladı. Son günlerde ise dizi piyasasında Sinem Kobal'ın eşinin yeni dizisinde oynayabileceği konuşuluyor. Ancak böyle bir durumun sözkonusu bile olmadığı öğrenildi. Proje seçimi konusunda titiz olan Sinem Kobal, gelen başka senaryoları değerlendirecek.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin