SİNAN ÇETİN'DEN 'AVRUPA YAKASI'NDAN AYRILAN OYUNCULARA SİTEM

Yaşar Üniversitesi öğrencileriyle buluşan Sinan Çetin, film çekmeye nasıl başladığını, başarısının sırrını anlattı. Çetin, Avrupa Yakası hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Google Haberlere Abone ol
SİNAN ÇETİN'DEN 'AVRUPA YAKASI'NDAN AYRILAN OYUNCULARA SİTEM

Yaşar Üniversitesi 7. Bahar Şenliği'nin son gününde Selçuk Yaşar Kampusü'nde öğrencilerle düzenlenen söyleşide bir araya gelen Sinan Çetin, film çekmeye nasıl başladığını, başarısının sırrını anlattı. Yaşar Üniversitesi öğrencilerine medya dünyasında sağlanan başarıların arkasında bir takım ruhu bulunduğunu söyleyen Sinan Çetin, "Bazıları daha şanslı oluyor, onlar hızla yükseliyor" dedi.

Sinan Çetin, söyleşisinde büyük bir ilgiyle izlenen Avrupa Yakası'nın devam edeceğini belirtirken diziden ayrılanlara sitem etti. Altı yıldır dizide yıldızı parlayanlardan yirmiye yakın isimin ayrıldığını anlatan Çetin, şöyle konuştu: "kendi yarattıkları efsanelerin peşinde gittiler ama birçoğunun yıldızı söndükten sonra gelip kapımı çaldılar ama onlar için de bizim içinde çok geçti artık."

Çetin, Medya dünyasında kamera arkasında yaşananlarla ilgili bir kitap yazacağını da sözlerine ekledi.

Sinan Çetin'e, Selçuk Yaşar Kampusü Konferans Salonu'ndaki söyleşisinde yakın dostu ve Avrupa Yakası'nın danışmanlığını sürdüren Yaşar Üniversitesi Öğretim Görevlisi Onur Çakaloz eşlik etti.


İHA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin