'Sıla bir dizide başrol oyuncusu olsaydı öyle bir laf eder miydi?'

Okan Bayülgen'den şarkıcı Sıla yorumu...

Google Haberlere Abone ol
'Sıla bir dizide başrol oyuncusu olsaydı öyle bir laf eder miydi?'

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, Kanal D'de yayınlanacak olan yeni programı öncesinde Hürriyet Kelebek'in Magazin Konseyi ekibine konuştu.



Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik, Onur Baştürk ve Melik Karakartal'ın sorularını yanıtlayan Bayülgen'in şarkıcı Sıla'yla ilgili yorumu dikkat çekti. Bayülgen, Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'yle ilgili sözleri nedeniyle lince uğrayan Şarkıcı Sıla'yla ilgili "Sıla mesela bir dizide başrol oyuncusu olsaydı öyle bir laf eder miydi? O laf yazıldıktan sonra hemen kaldırılırdı. Sıla kendi işini yapan bir müzisyen olduğu için cesur" ifadelerini kullandı.



İşte, o söyleşi:



"Onur Baştürk: Haftada dört gece yayınlanacak bir programla ekrana dönüyorsun. Ne gibi değişiklikler var programda?



- Okan Bayülgen: Kanepeye dönüş yapıyorum. Neden? Çünkü yuvarlak masadan sıkıldım. Yıllar önce herkes kanepeye bardak gibi dizilirken, “Ben onunla yan yana oturmam” diyen kaprisli sanatçılar yüzünden masaya geçmiştim. 



Onur Baştürk: Bunu yapıyorlar mıydı gerçekten?



- Okan Bayülgen: Tabii canım, herkes yapıyordu. Çok çirkin şeyler oluyordu. Bu yüzden masaya geçtik ve 20 konuk çağırmaya başladık biliyorsunuz. Beşi onun bunun varlığını öğrenince vazgeçiyordu, 15’i bize kalıyordu. 30 konuk çağırdığımız oldu. 



Cengiz Semercioğlu: Doğru bir şey miydi bu peki?



- Okan Bayülgen: E başka türlü kıramazdım “Ben şununla oturmam, şununla otururum” meselesini. Fakat bundan sıkıldım. Zor bir format. Stüdyoda 360 derece çekim yapılmasını gerektiriyor. Başka da bir babayiğit yapamadı zaten. Neyse yaptık. Şimdi kanepeye dönüş... Ama nasıl yapacağız? 15 Temmuz’dan sonra konuk profilinin değiştiğini düşünüyorum. Bu seyircinin artık başka kahramanları var: Eski albaylar, filanca itirafçılar, filanca gazeteciler. Hatta bence eski, nedamet getirmiş FETÖ’cüler bile birer talk show kahramanı. Çünkü Didem Arslan’ın müthiş programcılığına bakıyorum; “Şöyle yaptık, böyle yaptık” diye anlatıyorlar orada. Bana bir show business tarihi gibi geliyor. 



Cengiz Semercioğlu: O zaman içerik siyasallaşıyor mu?



- Okan Bayülgen: Yok, hayır, tam öyle değil. Didem Arslan’a bak, konukları ağlatıyor mesela. Bunlar siyasi tartışma programlarında olacak şeyler değil. Diğer siyasi tartışma programlarına bakıyorum, bayağı talk show yapılıyor. "



Söyleşinin tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin