Sıfır: Etkisiz Eleman filminin özel gösterimi yapıldı

Komedi filmi 'Sıfır: Etkisiz Eleman''ın özel gösterimi geçtiğimiz akşam Profilo Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Sıfır: Etkisiz Eleman filminin özel gösterimi yapıldı

Yapımcılığını Murat Zurnacı'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Onur Aldoğan'ın oturduğu ve senaryosunu Ömer Fikret Şen'in yazdığı komedi filmi 'Sıfır: Etkisiz Eleman' geçtiğimiz akşam Profilo Alışveriş merkezin de özel gösterim yapıldı izleyicisinden tam not aldı.



Filmin özel gösterimini izlemeye bir çok ünlü katılırken güzel oyuncu Aycın Tuyun oyuncu arkadaşım Orçun kaptan’a destek olamaya geldim bende filmi ilk kez izleyeceğim emeği geçen herkesin eline sağlık dedi.



Başrol oyuncusu Orçun Kaptan güzel bir iş çektik bende sizin gibi ilk defa izleyeceğim çok heyecanlıyım bakalım nasıl iş yapmışız dedi.



Başrollerinde Orçun Kaptan, Birgül Ulusoy, Ali Rıza Tanyeli, Volkan Kantoğlu, Gökhan Tevek, Sinan Taşkan, Cumali Karakaya, Sevda Usta, Ayfer Akay gibi tiyatro kökenli oyuncuların yer aldığı komedi türündeki 'Sıfır: Etkisiz Eleman' filmi, 26 Nisan'da vizyona girecek.



Filmde; Vecdi (Orçun Kaptan) karakterinin içine kapanıklığından kurtulma hikayesi anlatılıyor. Hikaye boyunca Vecdi'ye, Gülay (Birgül Ulusoy) ve Talat (Ali Rıza Tanyeli) karakterleri yardımcı oluyor. Vecdi, psikologunun (Gökhan Tevek) tavsiyesiyle ilkokul öğretmenini (Sevda Usta) bulmaya ve pasifliğine sebep olan durumu çözmeye çalışıyor. 


Etiketler film özel gösterim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin