'Siccin 4'ün fragmanı yayınlandı!

Korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi’nin son filmi “Siccin 4” ün merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
'Siccin 4'ün fragmanı yayınlandı!

1 Eylül’de sinema salonlarındaki yerini alacak filmden, fotoğraflar da basına servis edildi.



Siccin serisiyle geniş kitlelere ulaşan ve serinin her filmiyle “Yılın En İyi Korku Filmi” ödülünün sahibi olan Alper Mestçi’nin, Siccin 4’ün afişinde de yer alan “Serinin en korkunç filmi” sözleri dikkat çekiyor. Mestçi, her filmde korkunun dozunu arttırmaya çalıştıklarını belirtirken, Siccin 4’te ise bu dozu çok ileriye taşıdıklarının ve insanları günlerce uykusuz bırakacaklarının iddiasında bulundu.



Muhteşem Tözüm’ün yapımcılığını üstlendiği Siccin 4’ün oyuncu kadrosunda Mirza Metin, Yasemin Kurttekin, Sebahat Adalar, Yasemen Büyükağaoğlu, Mana Alkoy, Merve Ateş, Muhammed Salih Gönültaş, Kıvılcım Kaya, Aslı Sevi ve Adnan Koç gibi isimler bulunuyor.



Siccin 4’ün özeti ise şu şekilde: Geçmişte zengin bir aile olan Yılmaz Ailesi, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalırlar. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi yalnız değildir. Bahçesinde kocasının mezarı bulunan Saadet'in eski evi, başka alemden olan sakinler tarafından sahiplenilmiştir. Ve bu sakinler, evde Saadet dışında kimseyi istememektedirler.



İşte, fragman:



"'Siccin 4' filminin fragmanı yayında!" Galerisine Göz At


Etiketler korku filmi fragman
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin