Show TV'nin yeni dizisi yayına girmeden ses getirdi

Kanalda yayınlanacak dizinin tanıtımları yankı uyandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'nin yeni dizisi yayına girmeden ses getirdi

Fakir Baykurt’un sevilen eseri 'Yılanların Öcü'nden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, daha yayına girmeden ses getirmeye gündem yaratmaya başladı.



Yılanların Öcü’nün, Show TV’de yayınlanan tanıtımları büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor.



Kanalın yeni yayın dönemindeki en iddialı dizisi olan Yılanların Öcü’nün çekimleri de Kapadokya da devam ediyor.

 

En son Show TV ekranlarına  gelen Haceli (Ahmet Varlı) ve Kara Bayram (Cemal Toktaş)’ın rol aldığı tanıtım filmi sosyal medyada izleyicilerden olumlu eleştiriler aldı.

 



Dizide, aşkı uğruna her şeyi göze alan, köyün mert ve yiğit delikanlısı Kara Bayram, hayatın kötü sürprizler hazırladığı güzeller güzeli Fatma, varlığını Kara Bayram’a adamış olan Zahide, hayatın oyunları karşısında duvar olmuş, eğilmez, bükülmez, yıkılmaz Irazca, saf , masum sevginin sembolü olan Haceli ve Karataş Köyü sakinlerinin başlarından geçen dramatik olaylar anlatılıyor.

 

 Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği Yılanların Öcü’nde, başrolleri, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur paylaşıyor. Cemal Şan’ın yönettiği dizide, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet ve Erden Alkan da rol alıyor.



"Show TV'nin yeni dizisi yayına girmeden ses getirdi" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin