Show TV'nin popüler dizisi yeni sezonu açıyor

'Fatih Harbiye' bu hafta sonu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'nin popüler dizisi yeni sezonu açıyor

Show TV’nin yapımcılığını Koliba Film'in yaptığı, ve kadrosunda Kadir Doğulu, Neslihan Atagül,Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici  ve Uğur Demirpehlivan 'ın yer aldığı dizisi olan 'Fatih Harbiye' yeni yayın dönemine başlıyor.



Yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan dahil olduğu dizinin sezon finalinde Neriman, Pelin'in tuttuğu bir adam tarafından vurulmuştu.



Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.



Dizinin 41. Bölümünün özeti ise şöyle:



Kabusa dönen düğün gecesi sonrası Macit, Neriman’ı kaybetme tehlikesiyle yüz yüze geldiği için perişan bir haldedir. Üstelik olanların sorumlusu olarak görüldüğü için başta Faiz ve Zehra olmak üzere kimse onu görmek istememektedir. Macit büyük bir öfke içinde soluğu Pelin’in yanında alır. İnci, yıllardır içinde taşıdığı sırla yüzleşmek zorunda kalırken, Kerim’in geçmişinin de ondan hesap sorduğundan habersizdir. Geçmişlerinden gelen bir “hayalet” onları iyice köşeye sıkıştırmaktadır.



'Fatih Harbiye' yeni bölümüyle 20 Eylül Cumartesi saat 20.00’de Show TV’de.  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin