Show TV'den 'Fabrika Kızı' geliyor! İşte, ilk fragmanı!

'Fabrika Kızı' dizisinden ilk görüntüler yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'den 'Fabrika Kızı' geliyor! İşte, ilk fragmanı!

Show TV’nin yaz sezonunda ekrana getireceği 'Fabrika Kızı' dizisinin ilk tanıtımı Cumartesi akşamı yayınlandı.



Başrol oyuncusu Fulya Zenginer’in yer aldığı ilk tanıtım, izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü. Tanıtım filmi, ekranlara yansıdıktan sonra sosyal medyada da kısa sürede ilgi odağı oldu ve merak uyandırdı. İzleyiciler sosyal medyada diziye beğeni ve övgü dolu yorumlar yaptılar.



İşte O Yorumlardan Bazıları:



Yaz dizilerinin tanıtımları içinde en çok #FabrikaKızı'nın tanıtımını beğendim, eğlenceli bir tanıtım olmuş.



#FabrikaKızı fragmanı güzel olmuş.Fulya Zenginer,ekrandan enrjisi izleyiciye geçen isim.O karaktere göre iyi bir tercih olmuş.



B A Y I L D I M yauu fragmana Fulya Zenginer afet olmuş afet kırkbirkereyüz maşallah :)#FabrikaKızı



E #FabrikaKızı da güzel o değil Fulya Zenginer çok güzel :)



#FabrikaKızı tanıtımına baktim... Fulya Zenginer cok tatli... Fabrikada calisan işçi halinden önceki kisimlar harika...



#FabrikaKızı Güzelmisss Yazin İzlenicekler Dizilerimin Arasina Girdi.



Yaz ekranının vazgeçilmezi olacak Fabrika Kızı’nın konusu ise şöyle: 



Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin (Fulya Zenginer), nişanlısı ile birlikte İzmir’de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin’in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur.



Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin’in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul’daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat (İsmail Demirci) olacaktır.



Yapımcılığını Organize Filmler/Sercan Çiçekoğlu-Engin Acuner, yönetmenliğini Hakan Arslan’ın üstlendiği Fabrika Kızı’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor.



Haziran ayında ekrana gelecek dizinin zengin oyuncu kadrosunda; İsmail Demirci (Ferhat), Fulya Zenginer (Aylin), Tezcan Fenerciler (Selim), Fırat Albayram (Cansın), Aydan Burhan (Muzaffer Ana), Özge Korkmaz (Nuriye), Fatih Altın (Sami), Begüm Yılmaz (Damla Gül), Sedat Bilenler (Himmet), Alayça Öztürk (Afitap), Burak Satıbol (Yetkin Birol Şimin),  Alper Kadayıfçı (Yusuf  Tandır), Tuğçe Karaoğlan (Asiye) rol alıyor.



"Show TV'den 'Fabrika Kızı' geliyor! İşte, ilk fragmanı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin