SHOW TV'DE SON YAPILANMA NASIL OLDU, KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ? SERDAR ÇALOĞLU MEDYATAVA'YA AÇIKLADI

© MEDYATAVA- Saner Ayar Show TV'den neden ayrıldı, yerine kim gelecek ve kanalda yeni görevlendirilen isimler kimler? Serdar Çaloğlu, Medyatava'ya açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
SHOW TV'DE SON YAPILANMA NASIL OLDU, KİM HANGİ GÖREVE GETİRİLDİ? SERDAR ÇALOĞLU MEDYATAVA'YA AÇIKLADI

Medyatava'nın ulaştığı Serdar Çaloğlu, bugün yönetimdeki değişikle ilgili açıklama yaptı.


Saner Ayar için "30’lu yaşlarda yönetim sorumluluğu aldı ve birçok yeniliğe adım attı. Çalışkan, hırslı, azimli, yenilikçi yapısıyla her zaman ön plana çıkmıştır.
Show TV’nin marka bilinirliğine, performansında yönetsel özellikleri ile çok büyük katkısı oldu. Görevden bir müddettir ayrılmak istediğini belirtmişti.
Oturduk beraber değerlendirdik" dedi.


Ve Ayar'ın ayrılığıyla ilgili sözlerine şöyle devam etti: "YK Başkanı Bülent Ergin ile yaptığımız görüşmede son bir kez daha kendisinden  izin istedi.
Çukurova Grubu yönetim vizyonu çerçevesinde, Show TV’nin kendi yetiştirdiği insanların önünün açılması için dışarıdan bir GM Transferi söz konusu değil."


Kanalda Programlardan ve Tüm Yayın Akışından Sorumlu Genel Yayın Yönetmeliği görevini bundan böyle Show TV’nin doğuşundan itibaren kanalda olan Haluk Şirin yürütecek.
Tüm diğer operasyonel fonksiyonların başında da 3 yıldır kanalda bulunan Beyza Erdoğan üstlenecek.
İkili yapının raporladığı sorumluluk merkezinde Yönetim Kurulu adına murahhas üye ise Serdar Çaloğlu olacak.
Çaloğlu'nun Medya Grubundaki diğer görevleri de devam edecek.


Serdar Çaloğlu açıklamalarına şu notu da ekledi: "Tüm iş ortaklarımızın müracaat adresi zaten yıllarca yerinde olan arkadaşlar ve ben olacağım. Bu çerçevede her hangi bir  Genel Müdür arayışımız yoktur."


© MEDYATAVA-2011

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin