Sezon finalinde duygusal veda

TRT 1'de yayınlanan program, dün gece sezon finaliyle ekrana geldi.

Google Haberlere Abone ol
Sezon finalinde duygusal veda

Kadir Çöpdemir'ın sunmuyla ekrana gelen 'Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor'un sezon finalinde konuklar Azeri şarkıcı Aygün Kazımova, ünlü aranjör Murat Yeter, vizyona yeni giren Koğuş Akademisi filminin oyuncuları, Erdal Tosun ve Çetin Altay ile pop müziğin iki ünlü ismi Yonca Lodi ve Niran Ünsal'dı.

 

Geceden notlar şu şekilde oldu:

 

AYGÜN KAZIMOVA “AYNASIZ ÇIKMAM”



Aygün Kazımova programa sihirli aynasıyla giriş yaptı. Kazımova, "Ben bu aynadan alıyorum enerjimi. Bu aynaya bakmazsam günüm kötü geçiyor. O yüzden aynamla birlikte geldim" sözleriyle duruma açıklık getirdi. Kadir Çöpdemir de aynayı eline alıp bir deneme yaptı ve bu duruma ikna oldu.

 

AYGÜN KAZIMOVA DÜNYACA ÜNLÜ SNOOP DOGG DÜETİ



Kazımova, dünyaca ünlü rapçi Snoop Dogg ile düet yaptığını ve yakın zamanda piyasaya çıkacağını belirtti. Aygün Kazımova ve Murat Yeter düet yaptılar.

 

MURAT YETER EKİBİ AYAKTA ALKIŞLADI



Program ekibinin, Murat Yeter'in şimdiye kadar yaptığı müziklerdeki ritm üzerine hazırladığı video, başta Murat Yeter olmak üzere izleyenleri kahkahaya boğdu. Murat Yeter ayakta alkışlandı. Yonca Lodi ve Niran Ünsal'ın birer parçalık performanslarını stüdyoda sergiledi.



Erdal Tosun'un, oyunculuk kariyerine başlama hikayesi stüdyoda kahkahalara neden oldu. 



KADİR ÇÖPDEMİR’DEN VEDA



Kadir Çöpdemir, son programına kadar kendisini yalnız bırakmayan izleyiciye program ekibi adına teşekkür ederek, duygusal bir tonda izleyenlere veda etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin