Sezen Aksu'nun acı gününde o isimler yoktu!

Sanatçının annesini son yolculuğa uğurladığı cenazeye müzik dünyasına kazandırdığı o isimler gelmedi.

Google Haberlere Abone ol
Sezen Aksu'nun acı gününde o isimler yoktu!

Türk Pop Müziği'nin dev ismi Sezen Aksu, önceki gün hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Annesi Şehriban Hanım'ı İzmir'de son yolculuğuna uğurlayan Minik Serçe'yi birçok seveni bu üzgün gününde yalnız bırakmadı.



Hürriyet'te yer alan habere göre, İbrahim Tatlıses'ten Hülya Avşar'a, Bülent Ersoy'dan Sibel Can'a kadar birçok dev isim, Şehriban Hanım'ın cenazesinde hazır bulundu. Tüm dostlarının iyi ve kötü her gününde yanında olan Sezen Aksu'yu teselli edenler arasında müzik dünyasına kazandırdığı Mustafa Ceceli ile Hande Yener de vardı.

 



GÖZLER ONLARI ARADI AMA...



Sezen Aksu'nun üzerinde büyük emeği olduğu Tarkan da Şehriban Yıldırım'ın vefat haberini alır almaz İzmir'e gidip ünlü sanatçıya vefasını gözler önüne serdi. Ancak cenazede herkesin gözü, Minik Serçe'yle uzun yıllar çalışan ve Sezen Aksu sayesinde müzik sektöründe kendisine yer bulan 3 ismi aradı. "Minik Serçe'nin öğrencileri" denilince ilk akla gelen Sertab Erener, Aşkın Nur Yengi ve Levent Yüksel, bu acı gününde ünlü sanatçının yanında olmadı. Büyük bir vefasızlık sergileyen 3 popçu, Sezen Aksu'nun hayranlarından da büyük tepki çekti.



Sosyal medyada tepkilerin yağdığı isimlerin başında Sertab Erener geldi. Erener, Sezen Aksu'nun annesinin vefat ettiği gün eşi Emre Kula ile New York'a gittiği için cenazeye katılmadı. İstanbul'da oldukları öğrenilen Aşkın Nur Yengi ile Levent Yüksel ise gelen tepkiler üzerine sessizliğe büründü.



TEPKİ GELDİ



Ünlü-ünsüz demeden hiçbir sevdiğini kötü gününde yalnız bırakmadığı bilinen, tüm dostlarının her derdine ve sevincine koşan Minik Serçe'ye yapılan bu vefasızlık ise sanat dünyasının çirkin gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin