Şevval Sam'ın Oxford gururu

Metin Tekin ve Şevval Sam'ın oğlu Tarık Emir Tekin Oxford'a seçildi.

Google Haberlere Abone ol
Şevval Sam'ın Oxford gururu

Tarık Emir Tekin, 8 bin kişinin başvurduğu Oxford'un drama okuluna seçilen 17 kişiden biri ve ilk Türk oldu. Şevval Sam ile Metin Tekin’in oğlu Tarık Emir Tekin, İngiltere’de hem eğitimini sürdürüyor hem de oyunculuk yapıyor.



HT Magazin yazarı İpek Durkal'ın haberine göre, Türkiye’ye son geldiğinde, ‘Mata Hari’ müzikalinde rol aldığını söyleyen Tekin’in başarısıyla ilgili en güzel haberi ‘Anneler Günü’nde Şevval Sam verdi.



Tarık Emir, dünyanın en prestijli üniversitelerinden Oxford’un drama okuluna başvuran 8 bin kişi içinden kabul gören 17 kişiden biri ve ilk Türk oldu. Claire Foy, Richard Gadd gibi ödüllü ve başarılı isimler de bu okulun mezunları arasında.



Tarık Emir, yeteneğin yanı sıra, yüksek motivasyona sahip, meydan okumaya hazır, sektörün değişen ihtiyaçlarına karşı esnek ve açık olan insanların kabul edildiği kurumda 3 yıllık eğitim alacak.



Annesi Şevval Sam ve anneannesi Leman Sam’ı hayli gururlandıran Tarık Emir, sanırım birkaç yıl içinde bizlerin de Türkiye adına gururlandığı çok iyi bir oyuncu olacak.



Şevval Sam'ın Oxford gururu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin