Şevval Sam, Boydak Ormanı'na ağaç dikti

Ormanı ziyaret eden şarkıcı, reklam yüzü olduğu markanın çalışanlarına konser verdi.

Google Haberlere Abone ol
Şevval Sam, Boydak Ormanı'na ağaç dikti

Boydak Holding tarafından çalışanlar, aileleri ve paydaşlar için düzenlenen ve ‘Bellona Gecesi’ olarak adlandırılan organizasyona katılan Bellona marka yüzü Şevval Sam, sevenleri ile buluştu. Boydak Holding’in en büyük kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Boydak Orman’ına ağaç diken ve doğaya saygısını sunan sanatçı Sam, etkinlik akşamında Kayseri Kadir Has Kültür Merkezi’nde Boydak Holding çalışanlarına ve ailelerine özel konserde sahne aldı. Boydak Holding tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve çalışanları iş ortamından uzaklaştırmak ve aileleri ile hoş vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Bellona Gecesi’ Şevval Sam’ın sesiyle renklendi.



‘Bellona Gecesi’ etkinliklerinin tüm gün sürdüğü organizasyon boyunca Şevval Sam, Boydak Holding, Boytaş, İstikbal Yatak tesislerini ziyaret ettikten sonra Boydak Orman’ında da ağaç dikimi faaliyetine de katıldı.



Organizasyonu sahne şovu ile sonlandıran Bellona marka yüzü Şevval Sam ‘Bellona Gecesi’ adlı etkinlikte ise çalışanlara ve ailelerine keyifli dakikalar yaşattı. Yeni albümünden şarkılarını sevenleri ile beraber söyleyen Şevval Sam, “Bellona ile çok güzel bir frekans etrafında güzel işler yapıyoruz. Ben de Bellona gibi mobilyada öncü bir marka ile çalışmaktan her zaman gurur duyuyorum. Daha nice yıllar bu tür organizasyonlarda birlikte olmayı diliyorum” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin