Şevkat Yerimdar setindeki iş durdurma eyleminde flaş gelişme!

FOX dizisi 'Şevket Yerimdar'ın setinde geçen cuma kriz çıkmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Şevkat Yerimdar setindeki iş durdurma eyleminde flaş gelişme!

FOX’un sevilen dizisi 'Şevket Yerimdar'ın setinde geçen cuma kriz çıkmıştı. Dizinin teknik ekibi 12 bölüm alacakları olduğu için iş durdurma eylemi başlatmıştı. Pazartesi gününe kadar işe ara veren ekibe oyuncular da destek vermişti.



Haftabaşı yapım şirketiyle görüşen çalışanların sonunda krizi çözdükleri ortaya çıktı. Teknik ekibe ve bazı oyunculara yapım şirketinin pazartesi günü birer bölüm ücret yatırdığı belirtildi. Öte yandan başrol oyuncuları Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’ın da tüm alacağının ödendiği fakat Parlak’a çek verildiği ifade edildi.



Bugün sabah saatlerinde dizi ekibi sete çıktı. Ancak bazı oyuncular sözleşme şartlarında yer alan maddeye işaret ederek alacakları 8 bölüme inmezse işe gideceklerini ama çalışmayıp oturacaklarını söyledi. Limon Film yetkilileri sete gidip oyuncuları ikna etti. Çekle ödeme alan oyuncular işbaşı yaptı.



Limon Film’in sosyal medya hesabından son olarak “Kartepe tatili Esin ve Şevkat’e çok iyi geldi. Şevkat Yerimdar yeni bölümleriyle her cuma FOX’ta” paylaşımı yapıldı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



'Şevkat Yerimdar' dizisinin setinde teknik ekip işi durdurdu


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin