'Sette kriz çıktı' iddiasına yapım şirketinden açıklama!

Mert Fırat'ın başrolünü oynadığı Kilit dizisinin setinde kriz çıktığı iddia edilmişti.

Google Haberlere Abone ol
'Sette kriz çıktı' iddiasına yapım şirketinden açıklama!

Ünlü oyuncu Mert Fırat'ın başrolünü oynadığı Kilit filminin setinde kriz çıktığı, yönetmen Adil Oğuz Valizade'nin performansından memnun kalmadığı için Fırat'la yollarını ayırdığı iddia edilmişti.



tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; geçtiğimiz günlerde başlayan Darktown şirketinin imza attığı Kilit filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Polisiye türdeki filmde Mert Fırat’a başrolde son olarak “Çarpışma” dizisinde rol alan Melisa Aslı Pamuk eşlik ediyordu. Celil Nalçakan, Tuğçe Karabacak, Mustafa Alabora ve Asuman Dabak gibi ünlü isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin çekimlerine apar topar ara verildiği ortaya çıktı.



Adil Oğuz Valizade’nin yönettiği “Kilit” dizisinde Mert Fırat’la yolların ayrıldığı öğrenildi. Filmde bir polise hayat veren Mert Fırat’ın beklentinin altında performans sergilediği öne sürüldü.



Fırat’ın yerine şu günlerde yeni bir oyuncu arandığı için de çekimlerin durduğu öğrenildi. Mert Fırat geçen günlerde set çıkışı görüntülenmiş ve “Kilit filminde polis karakterine hayat veriyorum. Bugün setimizin ilk günü. Filmin devamı da çekilecek” demişti.



Kilit filminin yapım şirketi Dark Town Pictures'tan açıklama



Kilit setinde olay çıktığı ve Mert Fırat ile yolların ayrıldığı iddialarına, filmin yapım şirketi Dark Town Pictures'tan açıklama geldi:



"Yapımcılığını üstlendiğimiz “Kilit” filmiyle ilgili olarak; 4 Kasım 2019 itibarıyla basında, filmimizin başrol oyuncularından Mert Fırat ile yollarımızın ayrıldığı yönünde çıkan haberler asılsızdır. Mert Fırat; tüm kamuoyunca bilindiği ve daha önceden planlandığı üzere, 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışması Jürisi Üyesi görevini üstlendiği için bir hafta süreyle Antalya’da bulunmuştur ve bu süre zarfında da filmimizin setine doğal olarak ara verilmiştir.



Saygılarımızla kamuoyunun bilgilerine sunarız...



Arif Valizade

Dark Town Pictures"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin