Sermiyan Midyat ve Nev arasında Ahmet Kaya kavgası!

İki ünlü isim arasında çok konuşulacak bir olay yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Sermiyan Midyat ve Nev arasında Ahmet Kaya kavgası!

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Büyükada'da gittiği eğlence mekanında şarkıcı Nev ile yaşadığı tartışmayı paylaştı. Ünlü oyuncu, Nev'den Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını çalmasını istemesi sonucu, tepkiyle karşılaştığını ve başına sandalye atıldığını iddia etti.



Oyuncu Sermiyan Midyat, Büyükada ziyareti sırasında gittiği eğlence yerinde yaşadığı olayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. "Faşizmin bu kadar ayyuka çıktığını görmek ne kötü" diyen Midyat, "Ahmet Kaya’nın “Kum Gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi" ifadesini kullandı.



Sermiyan Midyat'tan açıklama



"Bir soluk için gelinen ada ziyaretinde faşizmin bu kadar ayyuka çıktığına şahit olmak ne kötü! Ahmet Kaya’nın “kum gibi” şarkısını söyleme arzusu, Nev adlı entel dantel şarkıcı tarafından bu kez de kafamıza sandalye atarak tepkilendi! Susacak mıyız? Sonuna kadar KUM GİBİ"



Sermiyan Midyat ve Nev arasında Ahmet Kaya kavgası!



Midyat daha sonra instagram hesabında yaptığı yorumlarda şu ifadeleri kullandı:



"Ülkenin iktidarından rahatsız olanlar; ülkenin nüfuzuna beyaz yaka faşizmini pompalayan iki yüzlü, tehlikeli, aşırı ırkçı ve aşırı beyazlardır ve de onların hiçbir şeyden şikayet hakkı olmasa da... durmaksızın, susmaksızın, uslanmaksızın şikayet etmeye devam eden kafatasçılardır.

Kaldı ki Serdar Ortaç diyerek birçok öfkeyi üzerine çekmiş bir figür dahi özür dilemesini bilirken... Bu iki yüzlü faşist beyazların yatacak yerlerini, yataklık ve yardımlık edenlerini çokça merak edenlerdenim"



Sermiyan Midyat ve Nev arasında Ahmet Kaya kavgası! - Resim : 2



Görgü şahidinden açıklama



Olay günü şarkıcı Nev'in masasında olan Fotoğrafçı Candaş Arın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayın iç yüzünü açıkladı.



Kendi masalarında eğlendiklerini söyleyen Arın, "Ahmet Kaya ya da türbanlı bacılarımız üzerinden siyaset ya da mağdur edebiyatı yapanlar bir bitmediniz. Burası Büyükada! Senin Kürt olman ile kimse ilgilenmez. Bütün masa Müslümanı, Alevisi, Musevisi işe meşk ederken senin bu hayasız çıkışın unutulmayacak" diyerek olay anını anlattı.



Sermiyan Midyat ve Nev arasında Ahmet Kaya kavgası! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin