Serenay Sarıkaya'dan Kerem Bürsin'i sarsan teklif!

Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'dan gelen teklifle sarsıldı.

Google Haberlere Abone ol
Serenay Sarıkaya'dan Kerem Bürsin'i sarsan teklif!

Aşkları dolu dizgin ilerleyen oyuncu çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin'in arasının bozuk olduğu ve buna Sarıkaya'dan gelen bir teklifin neden olduğu iddia edildi.



Üç buçuk yıldır birlikte olan ve birbirlerini çok seven çiftin ilişkisine nazar değdi. Kerem Bürsin geçtiğimiz yaz Los Angeles’ta röportaj verdiği Some Men dergisine, "Evliliğe karşı değilim. Evlilik yapısı bana göre daha önemli. Kaldı ki çocuk da istiyorum" demişti.



'Evlilik sözleşmesi' teklif etti



Bilal Özcan'ın haberine göre; Serenay Sarıkaya ile evlenmeyi çok isteyen Kerem Bürsin önceki gün sevgilisine evlenme teklifinde bulundu. Teklifi sevinçle karşılayan genç kadın sohbet sırasında ‘Evlilik Sözleşmesi’ yapmayı teklif etti. Buna çok şaşıran Kerem Bürsin sevgilisine tepki gösterdi.



Birbirlerine girdiler!



Seranay Sarıkaya ile Kerem Bürsin’in tartıştıkları hatta zaman zaman seslerini yükselterek birbirlerine girdikleri kaydedildi. Evlilik teklifinin karşılığında hiç ummadığı bir karşı teklif alan ve olayın kavgaya dönüşmesi üzerine gururu incinen Kerem Bürsin’in büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi.



Kerem Bürsin'n iddialara yanıt!



'Evlilik sözleşmesi krizi' haberlerine ilk yanıt Kerem Bürsin’den geldi. Kerem Bürsin-Serenay Sarıkaya çiftinin 'evlilik sözleşmesi' krizi yaşadığı iddia edilmişti.



Bu iddialara ilk tepki Kerem Bürsin’den geldi. Bürsin, bu haberlere tek kelimeyle cevap verdi:



"Bullshit (Saçmalık)"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin