'Serdar bana para vermiyormuş...'

Serdar Ortaç ile eşi Chloe, boşanma haberleri sonrası ilk kez görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
'Serdar bana para vermiyormuş...'

Uzun süredir eşi Chloe Loughnan'ın yurtdışında olması nedeniyle boşanacakları konuşulan, son olarak evliliğinin ekonomik nedenlerden dolayı biteceği iddia edilen şarkıcı Serdar Ortaç ile İrlandalı model eşi, çıkan haberler sonrası ilk kez görüntülendi.



Akşam saatlerinde İstinyePark'a gelen ve el ele AVM'ye giren Serdar-Chloe Ortaç çifti, gazetecilerin fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.



Mutluluk pozu verdiler



Magazin gündeminden düşmeyen "boşanacaklar" iddialarının aksine düşman çatlatırcasına mutluluk pozu veren ikili, bu yöndeki sorulara da yanıt verdi.



'Boşanmıyoruz'



Muhabirlerin boşanma haberlerini ve ayrılığın nedeninin ekonomik olduğunu sorması üzerine Serdar Ortaç, "Arkadaşlar gördüğünüz gibi mutluyuz, boşanmıyoruz. Birileri kafalarında bir senaryo yazıyor ve inanıyor. Bir de bize sormadan bunu haber yapıyorlar ama siz bize inanın" dedi.



'Haberlere şaşırıyorum'



Uzun süredir yurt dışında olan ve geçtiğimiz hafta başı Türkiye'ye dönen Chloe Loughnan, "Haberlere çok şaşırıyorum. Bir kaza geçirdim ve kaza sonrası mümkün oldukça evden dışarıya bile çıkmadım" ifadelerini kullandı.



'Serdar bana para vermiyormuş...'



Eşinden 22 yaş küçük olan İrlandalı güzel, "Serdar bana para vermiyormuş, ben de onun için çalışmaya gidiyormuşum. Ben çalışmaya gitmedim, ailemin yanına gittim ve kazadan sonra çalışmayı bırakın, dışarıya bile çıkmadım" açıklamasında bulundu.



'Kesemiz bir'



Boşanmayacaklarını yineleyen 48 yaşındaki şarkıcı, "Bizim ekonomik olarak bir ayrılığımız yok, kesemiz bir. Benim kazandığım para onun, onun kazandığı para benimdir" şeklinde konuştu.



'Ayıp!'



Serdar Ortaç, "Chloe ekonomik özgürlüğü elinde olan bir kadın, mesleği var ve teklif geldikçe çalışıyor, kazanıyor. Dediğim gibi nereden çıkıyor bunlar bilmiyorum. Birileri kafasından senaryo yazıyor, haberini yapıyor. Ayıp" dedi.



'Çok sıkıldık'



Bu tür haberlerden çok sıkıldıklarını dile getiren çift, gazetecilere de teşekkür ederek alışveriş turuna çıktı.



'Serdar bana para vermiyormuş...'


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin