SERAP EZGÜ YASEMİN BOZKURT'A SERT ÇIKTI: KADININ SESİ FORMATI TGRT'NİNDİR

Yasemin Bozkurt, dünkü programında Kadının Sesi programının formatının kendisine ait olduğunu söylemiş ve diğer kadın programı yapan meslektaşlarına "Avrupa'da olsaydınız milyarlarca lira verecektiniz ya da hakimin karşısında olacaktınız" diye çıkışmıştı. Serap Ezgü ise Bozkurt'a bu formatın TGRT'ye ait olduğunu hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
SERAP EZGÜ YASEMİN BOZKURT'A SERT ÇIKTI: KADININ SESİ FORMATI TGRT'NİNDİR


Programında kendini savundu


Geçtiğimiz hafta berdel hikayesinin kahramanları Yasemin Bozkurt'un programı Kadının Sesi'ne konuk olmasının ardından iki aile arasındaki hesaplaşma cinayetle son bulmuştu. Bunun üzerine birçok eleştiri alan Yasemin Bozkurt, dünkü programında kendini savundu. 'Uğradığımız haksızlıktan dolayı kırgınız' diyen Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti: "Bu program sizinle doğdu, gelişti ve her zaman ekranda olacak. 3 yıldır elimizi taşın altına sokuyoruz. Daha önce kadın programı denince yemek tarifleri verilen, göbek atılan programlar akla geliyodu. Kimse kadın sorunlarını dikkate almıyordu. Kadını görmezden geldiler. Adını koyduğum, çocuğum gibi sevdiğim bu formatı, Kadının Sesi'ni yumaktan dağ yaptık. Geçtiğimiz perşembe günü de berdelden bahsettik. Ama talihsiz bir olay programa karşı yanlış anlaşılmaları getirdi... Eğer kadının sesi susarsa, berdeller devam eder, kadınlar ihanete uğrar. Olayın bizi programımızla alakası yok..." Yasemin Bozkurt'un açıklamaları bununla da sınırlı kalmadı, kadın programı yapan diğer meslektaşlarının kendisini eleştirmelerine de yine canlı yayında cevap verdi. Diğer kadın programlarının Kadının Sesi formatını kullandıklarını dile getiren Bozkurt, "Avrupa'da olsaydınız milyarlarca lira verecektiniz ya da hakimin karşısında olacaktınız" dedi.


Serap Ezgü:


Formatı ve adı kendisine aitse, neden isim hakkını almamış. Çünkü programın adı ve formatı TGRT'de doğmuştur, adı ve formatı tamamen TGRT yöneciticilerine aittir. Koyun can derdinde, kasap et derdinde. Şu ana tartışılan konu programın formatı değil, konuğun seçimi konusunda, programcının göstermesi gereken sorumluluktur. Konuyu farklı yerlere çekmek anlamsızdır. Bu olay biz programcıların daha seçici olması gerektiğine örnektir. VATAN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin