Sen Anlat Karadeniz kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

atv'de yayınlanan dizinin kadrosuna, 3 yeni oyuncu dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sen Anlat Karadeniz kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

Yeni sezon çekimleri Trabzon'da başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna 3 yeni isim dahil oldu. Sinem Reyhan Kıroğlu, Beran Soysal ve Ali Ersan Duru yeni sezonda izleyiciyle buluşacak.



tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; atv ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi yeni sezon çekimleri için Trabzon'da bir araya geldi. Çarşamba günleri reytingleri alt üst eden diziye 3 genç isim daha takviye edildi. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonunda da heyecan bir dakika olsun düşmeyecek.



Özellikle bir kiralık katilin yer alacağı yeni sezonda, Tahir ve Nefes'i yeni tehlikeler bekliyor. Dedikodulara bakılırsa yeni sezonda Tahir'in başı büyük derde girecek. Hayranları dizinin başlamasını heyecanla bekliyor.



Sen Anlat Karadeniz kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?



Hangi gün yayınlanacak?



Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezon öncesinde günü değişeceği konuşuluyordu. Buna gerekçe olarak da TRT'den transfer edilen Diriliş Osman dizisi gösteriliyordu. Diriliş Osman'ın çarşamba günü yayımlanacağını ileri sürülmüştü ancak Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav, yeni sezonda da Çarşamba günleri ekranda olacaklarını açıkladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin