SEMRA HANIM 15 GÜNDE 27 SAAT İZLENDİ

Ajans Press, 21 Şubat 2005 – 7 Mart 2005 tarihleri arasında 28 TV kanalında yarışma programlarını mercek altına aldı. Son günlerde medyada adından sıkça söz ettiren yarışma programları 15 günde toplam 189 saat 15 dakika 25 saniyelik süre ile televizyonlarda yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
SEMRA HANIM 15 GÜNDE 27 SAAT İZLENDİ


Ajans Press tarafından 28 TV kanalında yapılan araştırmada, 15 günlük zaman diliminin yaklaşık %52’si yarışma programlarıyla geçiyor. “Size Anne Diyebilir miyim?” yarışma programı 49 saatlik süreyle en çok yayınlanan yarışma programı. Onu, 47 saatle “Bir Prens Aranıyor” yarışma programı takip ediyor. Uzun süre önce biten “Gelinim Olur musun” yarışma programının reyting rekortmeni kaynanası Semra Hanım adından söz ettirmeye devam ediyor. 27 saatlik gibi uzun bir zaman dilimiyle Semra Hanım sıralamada dördüncü sırada. “Bizim Evde Neler Oluyor” 21 saatle Semra Hanım’ı takip eden yarışma programı. Semra Hanım gibi yarışma programı bitmesine karşın “Biz Evleniyoruz” programından tanıdığımız ekranların hiç kaybolmayan isimleri Tülin ve Caner 10 saatlik bir zaman dilimi ile altıncı sırada yer alıyor.

 


Televizyonlarda adından sıkça söz ettiren Semra Hanım, yazılı basında da en çok adından söz ettiren yarışmacılardan biri oldu. Ajans Press tarafından takibi yapılan 897 adet ulusal, yerel, bölgesel gazete ve dergilerin takibi sonucu elde edilen “Show Dünyası” basın takibi verilerinde Semra Hanım yazılı basında 15 günde 87 kez haber oldu. Semra Hanım’ı 35 kez haber olan Ata ve 32 haberle Sinem izledi.


 


 


 


 


 


 


 


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin