Selin Şekerci: Hayatım hep pamuk ipliğindeydi...

Çoban Yıldızı dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu, bilinmeyenlerini anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Selin Şekerci: Hayatım hep pamuk ipliğindeydi...

Fox TV'nin yeni dizisi Çoban Yıldızı ile ekrana dönmeye hazırlanan Selin Şekerci, hayatı ile ilgili biilinmeyenleri, Hürriyet'ten Hakan Gence'ye anlattı.



Hakan GENCE / HÜRRİYET KELEBEK



Ergenlikte gözlerimle dalga geçerlerdi şimdi gözümün ekmeğini yiyorum!



Bütün bu yaşadıklarınızın oyuncu olmanızda etkisi var mı?



- Evet. Parçalanmış ailelerde sevgi eksikliği yaşanabiliyor. Sahnede karşılıksız bir sevilme duygusu vardı. İnsanların seni sevmesi, alkışlar, gözünün içine hayranlıkla bakmaları benim gibi bir çocuğu çok pozitif etkiledi. Aslında o noktaya gelmemde geçmişte geçirdiğim büyük trafik kazasının da etkisi var. Sekiz yaşımdaydım. Bale yapıyordum ve hayalim balerin olmaktı. Ama caddeden geçen bir belediye otobüsünün altında kaldım. Altı buçuk ay hastanede yattım. Ayağımda çürüme oldu, kesilme noktasına kadar geldi.



Nasıl kurtuldunuz?



- Birçok ameliyat geçirdim. Mucizevi bir şekilde İsviçre’den gelen bir doktor yeni deneysel bir yöntemle hayatımı kurtardı. Bir daha dans edemedim. Ama yaşadıklarımın en kötüsü, en yakın arkadaşımı kaybettiğim gündü. Beş sene önce beyin kanaması geçirdi. O andan sonra yapmak istediklerimin hepsini yapmalıyım diye düşünmeye başladım.



Sizin hikâyeniz bayağı dram yüklü...



- Hayatım hep pamuk ipliğindeydi. Bir şey başladı, bir şey bitti...



İstanbul’a yolunuz nasıl düştü?



- Özel bir tiyatroda ve devlet tiyatrosunda oynadım. Aklımda dizi oyuncusu olmak yoktu. 16 yaşımdayken ‘Kavak Yelleri’ dizisi için İzmir’e geldiler. Yönetmenleri beni fark etmiş. Üç bölüm rol aldım. Orada beni gören İstanbul’daki yapım şirketleri aradı. Bir hafta sonra İstanbul’daydım. Beş şirketle görüştüm. Hepsi de dizilerde başrol teklifiydi. İçinde Hümeyra olduğu için ilk işim olarak ‘Melekler Korusun’u seçtim. Bilgi Üniversitesi’nde sinema televizyon okumaya başladım. Ardından ‘Leyla ile Mecnun’, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Kaçak Gelinler’, ‘Acı Aşk’ gibi dizilerde rol aldım.



Röportajın devamını okumak için;

http://www.hurriyet.com.tr/ergenlikte-gozlerimle-dalga-gecerlerdi-simdi-gozumun-ekmegini-yiyorum-40369634


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin