Sedat Peker'in skandal sözlerine Twitter'da tepki yağıyor!

Yeraltı dünyasının ünlü ismi, bu kez akademisyenleri hedef aldı...

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker'in skandal sözlerine Twitter'da tepki yağıyor!

1 Kasım seçimlerinden bir süre önce memleketi Rize’de düzenlediği “Teröre Lanet” mitinginde, “Oluk oluk kan akacak” sözleriyle gündeme gelen yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Peker, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki sokağa çıkma yasakları ve sivil ölümlerine karşı “Bu suça ortak olmayacağız” başlıklı bir çağrıyı imzalayan 1128 akademisyeni hedef alan bir bildiri yayınladı.



Peker'in yayınladığı bildiride yer alan; “Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” sözleri, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da büyük tepkiyle karşılandı.



Twitter'da açılan #SedatPeker hashtag'i altında Peker'in sözlerine ateş püsküren sosyal medya kullanıcıları, çok sayıda mesaj yayınladı.



İşte, o tepkilerden bazıları:



 




Barış istemenin, çocukların ölmesin demenin terör suçu sayıldığı bir ülkede,Sedat Peker gibi adamlar bol keseden tehdit savurabilir tabi ki!


— İpek Üzüm (@ipekuzum) January 13, 2016



Sedat Peker çok film izlemiş anlaşılan :) İyi senaryo yazıyor... 


— Ali Cemil Kaya® (@AliCemilKaya) January 13, 2016



Akademisyenleri tehdit eden Sedat Peker'e soruşturma açılmıyor ODTÜ Rektörüne soruşturma açılıyor https://t.co/X8GbF5Sefw


— Muhalif Ç. (@muhalif_c) January 13, 2016



'Yeni Türkiye'de Aydın ve akademisyenler müsvedde, Sedat Peker gibi mafya bozuntuları 'kanaat önderi' Sapıklar ise fetvacı oluyor..


— Amed Dicle (@AmedDiicleT) January 13, 2016



Bir umuttur yaşamak yazmışsın. lütfen düzeltir misin; bir umuttur tehdit etmek,çalmak,öldürmek olacak @sedat_peker


— Demokrat Başkan (@DemokratBaskan) January 13, 2016



Sedat Peker Şu sahsın konumuna bakarak ülkenin ne halde olduğunu anlayabilirsiniz. Kimlere, kimlerin vatanseverliğine kaldık.


— Benim Adım Cemil (@LineerCemil) January 13, 2016
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin