Seda Bakan Fatih dizisinin Çicek Hatun'u mu oluyor?

Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Fatih dizisinin başrol kadın yıldızlarının kimler olacağı yaz başından beri merak konusu...

Google Haberlere Abone ol
Seda Bakan Fatih dizisinin Çicek Hatun'u mu oluyor?

Kenan İmirzalıoğlu'nun Çetin Tekindor'la başrol oynayacağı dizide önce önemli erkek roller daga önce belirlendi. Senaryoda erkek rolleri kadar ağırlıklı olmayan kadın karakterler ise sona bırakıldı. Çiçek Hatun için görüşülen Burcu Biricik'le anlaşma sağlanamamıştı. Diğer isim Fahriye Evcen ise senaryonun birinci bölümünü okuduktan sonra diğer bölümleri de görmek istedi.



Geçen yıllarda Veda, Çalıkuşu ile Kurt Seyit ve Şura'da peş peşe dönem projelerinde oynadığı için bir süre bu tarz dizilere mesafeli yaklaşan Evcen, bu kez de kararsız kaldı. Yapım şirketinin şu günlerde "no name" bir isim ve Seda Bakan'la da görüşme yaptığı öğrenildi. Seda Bakan son olarak Cem Yılmaz'ın Arif V 216 filminde oynamıştı. Yavaş yavaş dış çekimlerine başlanan projenin, başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun 3 sezon süren Karadayı dizisi gibi pazartesi ekrana geleceği konuşuluyor. 



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler seda bakan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin