Seçim sonuçlarını hangi kanal nasıl duyuracak? İşte, kanalların seçim özel programları!

Bu akşam kanallarda Cumhurbaşkanlığı Seçimi özel yayınları olacak.

Google Haberlere Abone ol
Seçim sonuçlarını hangi kanal nasıl duyuracak? İşte, kanalların seçim özel programları!

Türkiye bugün seçim heyecanı yaşıyor. İlk kez halk tarafından seçilecek Cumhurbaşkanı 52 milyon 894 bin 115 seçmen oy kullanmaya başladı.



Başbakan Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş'ın yarıştığı seçimler için kanallar da seçim özel programları hazırladı.



Saat 17:00 itibariyle kanallardaki seçim özel programları izleyiciyle buluşmaya başlayacak.



Kanallar; parti genel merkezlerinden,adayların seçin börolarından canlı yayınlar yapacaklar. Stüdyolara ise; ünlü gazeteciler, siyaset bilimciler yorumcu olarak katılacak.



İşte kanalların seçim özel programları



Show TV ekranlarında yayınlanacak seçim özel programını Ece Üner sunacak. Program 18:30'da başlayacak.



atv ve A Haber ortak canlı yayın yapacak. Saat 17:00'de başlayacak olan seçim özel programını Banu El ve Cem Öğretir sunacak.



Kanal D ekranlarında saat 17:00'de Ana Haber Bülteni yayınlanacak. Saat 18:00'de ise 'Köşk Seçimi' adıyla seçim özel programı başlayacak.



Seçim Özel programı Star TV ekranlarında saat 18:00'de Nazlı Çelik'in sunumuyla yayınlanacak. Programa Fikret Bila, Mehmet Barlas, Tarhan Erdem, İsmet Berkant da yorumcu olarak katılacak.



Fox TV'de saat 19:00'de yayınlanacak seçim özel programında Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya ekranda olacak.



TRT 1, TRT Haber, TRT Türk ve TRT Avaz'dan yayınlanacak seçim özel programı ise saat 18:00'de başlayacak.  Serhat Akça, Nasuhi Güngör, Cengizhan Cevahiroğlu, Nihan Koyuncu Yontar ve Gökhan Gökçe'nin sunacağı programa yorumcu olarak da Vedat Bilgin, İbrahim Uslu, Nihat Ali Özcan, Mustafa Kartoğlu, Deniz Zeyrek, Yusuf Şevki Hakyemez, Hatem Ete, Serdar Arseven  katılacak.



Seçim Özel programı Habertürk TV'de  'Halkın Seçimi' adıyla saat 17:00'de başlayacak.



TVNET'de seçim özel yayını 2 bölüm halinde yayınlanacak. Saat 17:00'de başlayacak yayına ilk bölümünde Ali Değermenci; TVNET ve Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cem Küçük 'ün değerlendirmelerini alacak. Stüdyo konukları ise, Yeni Şafak Gazetesi yazarlarındanAli Bayramoğlu, Markar Esayan, Atilla Yayla, radikal.com.tr yazarı Oral Çalışlar ve Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etütler Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanı  Can Pakerolacak.



Programın ikinci bölümünde Serhat İbrahimoğlu, canlı yayın konukları; GENAR Başkanı İhsan Aktaş , Dünya Ekonomik ve Stratejik Araştırmalar Vakfı Başkanı Prof. Dr.Ünsal Ban, Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından;Ergun Yıldırım ve Sevda Türküsev ile seçim sonuçlarını analiz edecek. 



Kanal 7 ekranlarındaki seçim özel programını da Hülya Seloni ve Tümer Doğru sunacak. Programa yorumcu olarak da; Fehmi Koru, Mehmet Ocaktan, Mahmut Övür, Savcı Sayan, Murat Yılmaz, Erdinç Yazıcı, Yıldıray Oğur, Berat Özipek, Nihal Bengisu Karaca, Kezban Hatemi İhsan Aktaş, Sedat Laçiner ve Fadime Özkan katılacak.



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin