ŞEBNEM KISAPARMAK DP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYOR

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar’a vefat eden kızı Yasemin’i hatırlatan TV spikeri, şair Şebnem Kısaparmak, Demokrat Parti Kastamonu milletvekili adayı oluyor.

Google Haberlere Abone ol
ŞEBNEM KISAPARMAK DP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLUYOR

Sanatçı Fatih Kısaparmak’ın eşi olan Şebnem Kısaparmak’ın adaylığını cuma günü açıklaması bekleniyor. Ağar’ın isteği ile DYP Genel İdare Kurulu üyesi seçilen Şebnem Kısaparmak, daha önce baba ocağı olan Kastamonu’dan aday olmak istediğini dile getirmiş ve "Milletvekili olmak annemin en büyük isteğiydi. Ama 49 yaşında vefat etti. Belki onun yapamadığını ben yapabilirim" demişti.

Ağar’a, 18 yaşında beyin tümöründen ölen kızı Yasemin’i hatırlattığını belirten Kısaparmak, daha önce verdiği bir röportajda şu anısını anlatmıştı: "O zaman Kanal 6’da haber spikeriydim. Yasemin’in ölüm haberini verirken kendimi tutamadım, haberi ağlayarak verdim. Belki profesyonel olarak yapılmaması gerekirdi. Genel Başkanım bana uzun bir süre ’Seni gördüğümde aklıma kızım geliyor’ dedi."

ULUSOY TRABZON’DAN

Ağar’ın bire bir görüşerek partiye davet ettiği isimler arasında Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy da bulunuyor. Ulusoy’un, Trabzon’dan DP adayı olması beklenirken, Ağar ve Mumcu’nun, İzmir’den Burhan Özfatura ve Işılay Saygın’ı aday göstermek istediği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin