Şebnem Ferah'tan Eskişehir'de 25 bin kişiye müzik ziyafeti

Eskişehir'de 25 bin kişinin katıldığı festivalin 3. gününe Şebnem Ferah damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Şebnem Ferah'tan Eskişehir'de 25 bin kişiye müzik ziyafeti

Umut Kuzey öncülüğünde Milyon Yapım organizasyonuyla düzenlenen bu yıl 4. kez 26-29 Eylül 2019 tarihlerinde Eskişehir Mola Tesisleri’nde gerçekleşen Milyonfest’te Cumartesi gecesi kapanışı Şebnem Ferah gerçekleştirdi.



Renkli görüntüleriyle tüm ülkenin hafızasında yer eden unutulmaz Eskişehir festivalinde, yaz boyunca konser maratonuna dur durak vermeden devam eden Şebnem Ferah, 25 bin müziksevere coşku dolu bir akşam yaşattı.



Şebnem Ferah'tan Eskişehir'de 25 bin kişiye müzik ziyafeti



İlk albümü “Kadın”dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, yüksek enerjili sahne performansında yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını söylerken seyircisinin koro halinde katılımı ile unutulmaz bir konsere daha imzasını attı.



Ferah, 2005 tarihli ‘Can Kırıkları’ albümünün en büyük hitlerinden ‘Çakıl Taşları’ ile başladığı konserine son albümü ‘Parmak İzi’nde yer alan “Başka Bir Yol Var” ve “Küllerinden” ile hız kesmeden devam etti.



Şebnem Ferah'tan Eskişehir'de 25 bin kişiye müzik ziyafeti - Resim : 2



Şebnem Ferah: Festivaller kıymetlidir



20 bin bilet satılmasına rağmen 1 gün kala iptal edilen, sonrasında mahkeme kararı ile yeniden yapılmasına karar verilen Eskişehir Milyonfest'in 3. gününde sahne alan Şebnem Ferah 'Festivaller kıymetlidir' dedi ve seyirci tarafından büyük bir alkış aldı.



Kendisini dinlemeye gelenlerle sohbet etme geleneğini Eskişehir’de de bozmayan Şebnem Ferah; sonrasında yeni video klibi ‘Koridor’ şarkısına başladığı andan itibaren festival seyircisi, marş söyler gibi eşlik etti.



Eskişehir’de festival coşkusunun hiç eksilmeden devam ettiği konserde Şebnem Ferah’a sahnede müzisyen arkadaşları, Ozan Tügen(klavyeler), Barış Manisa (gitar), Buket Doran(bas gitar), Aykan İlkan(davul), Serdar Barçın(flüt) ve Ceren Akyıldız(vokal) eşlik etti.



Şebnem Ferah'tan Eskişehir'de 25 bin kişiye müzik ziyafeti - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin