ŞEBNEM FERAH VE CEZA YARIN AKŞAM AYNI SAHNEDE

30 Haziran’dan itibaren bir ay boyunca Tekirdağ’dan Malatya’ya, Trabzon’dan Antalya’ya kadar tam 16 şehre Fanta Gençlik Festivali kapsamında konuk olan Ceza ve Şebnem Ferah, yarın akşam İstanbul Kuruçeşme Arena'da.

Google Haberlere Abone ol
ŞEBNEM FERAH VE CEZA YARIN AKŞAM AYNI SAHNEDE

Şebnem Ferah, Ceza ve TNK, 30 Haziran’da İzmit’te başlayan Festival'i 24 Temmuz’da Kuruçeşme Arena’da sonlandırıyor. 


Fanta Gençlik Festivali dokuz yıldır her yaz olduğu gibi bir kez daha Türkiye’yi coşturdu. Festival, 30 Haziran’dan itibaren bir ay boyunca Tekirdağ’dan Malatya’ya, Trabzon’dan Antalya’ya kadar tam 16 şehre konuk oluyor.


Müzik dünyasının 4,5 yıllık bekleyişini “Benim Adım Orman” albümüyle sona erdiren Şebnem Ferah, Fanta Gençlik Festivali’nde yeni ve eski albümlerinden şarkılarla, beğenilen performansını sergiledi. Festivalde ayrıca, yeni albümü “Onuncu Köy”ü geçtiğimiz ay yayınlayan ünlü rap sanatçısı Ceza ve 2004 yılında düzenlenen “Fanta Genç Yetenekler Arıyor” yarışmasının birincisi, ilk albümleri “Söyle Ruhum” ile başarılı bir çıkış yakalayan TNK grubu da sürprizlerle dolu sahne şovlarıyla gençlerle buluştu. Bu yılki FANTA STAGE yarışmasının birincisi Ozan Ünlü’de festivalde canlı performans sergiledi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin