Savaşçı setinde kriz çıktı! Yapımcı ne açıklama yaptı?

Yardımcı Yönetmenler ve 2. Yönetmenler Topluluğu duyurmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Savaşçı setinde kriz çıktı! Yapımcı ne açıklama yaptı?

FOX'un Savaşcı dizisinin setinde teknik ekibin iş bırakmasıyla sonuçlanan kriz büyüdü. Yardımcı Yönetmenler ve 2. Yönetmenler Topluluğu'nun sosyal medyadan duyurduğu boykota, yapım şirketi Limon Yapım'dan cevap geldi.



İşte o açıklama:



Değerli izleyecelerimiz ve bu sektörde çalışan emekçi arkadaşlar,



Bazı sosyal medya hesaplarında “Savaşçı”  hakkında çıkan asılsız iddialara cevap verme gereği duyuyoruz.



Limon Yapım tarafından çekilen, Fox Tv’de yayınlanan “Savaşçı”, bizim çok önem verdiğimiz, zor ve aksiyon sahneleriyle dolu bir yapımdır. Bu sebepten dolayı; dizi, ekibin rahat şartlarda çalışabilmesi amacı ile 3 ekip ve 3 yönetmenle çekilmektedir.



Çekim kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermemek adına, bazı dönemlerde teknik olarak anlaşamadığımız veya ekibin çalışma sistemine ayak uyduramayan kişilerle, işin devamlılığını ve düzenini korumak amacıyla yollarımızı ayırabiliyoruz. Bunu tabii ki işten çıkarılan her insanın yasal hak edişlerini ödeyerek yapıyoruz. Limon Yapım olarak çalıştığımız her  ekibin, her tedarikçinin hiçbirini mağdur etmemeye özellikle özen gösteriyoruz.



Sinema Televizyon Sendikası bizimle iletişime geçip sendika üyelerinden yardımcı yönetmenler ve ikinci yönetmenler grubunun bir şikayet yazısı yazacaklarını ilettiler. Biz Limon yapım olarak bu yazının amacını anlamak ve tek taraflı dinlemlerin etik olmayacağın ve bu yüzden uzlaşmak için bir toplantı talebinde bulunmak istediğimizi belirtik.Bu talebimize karşılık vermeyip sadece bizi hedef alan bu  yazının yayınlanmasını art niyetli olarak düşünüyoruz.



Her yıl bir çok film-dizi yaparak pek çok kişiye iş imkanı sağlayan ve film sektörüne katkıda bulunan bir şirket olarak, işten çıkan bu kişilerin haksız yere yaptığı karalama kampanyasını Limon Yapım olarak kabul etmiyoruz.



Saygılarımızla

Limon Yapım



Yardımcı Yönetmenler ve 2. Yönetmenler Topluluğu şu açıklamayı yapmıştı:



Savaşçı setinde kriz çıktı! Yapımcı ne açıklama yaptı?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin