Şarkıcı Ege 'İsyan' çıkardı!

İlk romanı ile edebiyat dünyasına giriş yapan şarkıcı Ege’nin İsyan’ı övgü topladı.

Google Haberlere Abone ol
Şarkıcı Ege 'İsyan' çıkardı!

Ünlü şarkıcı Ege'nin ilk romanı "İsyan", A7 Kitap etiketiyle okurla buluştu.



A7 Kitap’ın düzenlediği, edebiyat dünyasından seçkin isimlerin de yer aldığı romanın tanıtım gecesi Alancha’da yapıldı.



Mine Kırıkkanat, Metin Uca, Nazım Alpman, Mümin Sekman, Ebru Değirmenci, Altın Mimir, Tuluhan Tekelioğlu’nun da davetliler arasında yer aldığı gecede, duygu dolu anlar yaşandı.



“Bu sadece okunacak bir roman değil. Sayfalarında rengi, kokusu,  tadı ve sesleri  olan bir yol arkadaşı” diyen Ege, romanın içinde bahsedilen yemekleri  bizzat kendisi yaptı ve roman için yazdığı şarkıları da ilk kez davetlilerle buluşturdu.



Şarkıcı Ege 'İsyan' çıkardı!



Gecede söz alan gazeteci Nazım Alpman, Ege’nin, müzikten edebiyata transfer olan ikinci isim olduğunu bir anekdotla vurguladı; “Yaşar Kemal bir söyleşisinde Livaneli’nin müzikle vakit kaybettiğini, yazmak için geç kaldığını söylemişti. Ben de Ege’nin İsyan’ını okuduğumda aynı şeyi düşündüm. Bundan sonra hep yazmasını diliyorum” dedi.



Gecenin sürprizlerinden biri de kitap kapağında yer alan resimdi. Resmi yapan kişi, tanıdığımız biri. gazeteci Tuluhan Tekelioğlu;  kapaktaki resim için “İlk yağlıboya çalışmalarımdan biriydi.  Romanın kapağı olması beni çok mutlu etti. İsyan kaybettiğimiz değerleri ve masumiyetimizi bulmak için müthiş bir fırsat. Bu romanın herkesin içindeki İsyan’ı ortaya çıkarmasını diliyorum” diye konuştu.



A7 Kitap’tan çıkan İsyan’ın bir özelliği de okuyucuyu teknoloji ile buluşturması. Romanın yazım sürecinde bestelediği şarkıları yakın zamanda bir albümle tanıtacak olan Ege,  bunu önce kitabında yapıyor. Nasıl mı? Albümü, kitabın kapak fotoğrafını çekip, telefonunuza indirdiğiniz Entiti programı ile dinleyebileceksiniz. Bu uygulama Türkiye’de ilk kez yapılıyor.



Ege; İsyan’ın ilk imzasını Kadıköy (Haydarpaşa) Kitap Fuarı’nda  3-4 Haziran ve 10-11 Haziran (16.00-18.00) tarihlerinde gerçekleştirecek.   



 



 


Etiketler ege isyan roman kitap
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin