Sandalla tabut taşıdılar!

'Mezarcı' filminin çekimlerinde ilginç görüntüler...

Google Haberlere Abone ol
Sandalla tabut taşıdılar!

Başrollerinde Emre Altuğ ve Nilay Erdönmez'in yer aldığı 'Mezarcı' filminin Muğla'nın Dalyan kasabasında süren çekimlerinde son haftaya gelinirken, Altuğ'un canlandırdığı Ejder karakterinin sandalla tabut taşıdığı anlar renkli görüntülere sahne oldu.



''Yatay mezarcılık, öldükten sonra bile yanınızda olacak...'' sloganıyla kişiye özel mezar tasarımları ile müşterilerine eşlik eden Ejder'in (Emre Altuğ) üzerinde "Yatay Mezarcılık" yazılı sandalla tabut taşıdığı o anlar objektiflere böyle yansıdı:



Sandalla tabut taşıdılar!



Yönetmenliğini ve senaristliğini Talip Karamahmutoğlu'nun yaptığı, oyuncu kadrosunda ise Emre Altuğ, Nilay Erdönmez, Mustafa Uzunyılmaz, Turan Özdemir, Orhan Aydın, Sadık Gürbüz, Hikmet Karagöz, Adem Yılmaz, Hakan Eksen, Bülent Çiftçi gibi isimlerin yer aldığı "Mezarcı" filminin çekimleri bu hafta sona eriyor.



 





Çekimlerinin büyük bir bölümü Muğla ve ilçelerinde yapılan filmin kış aylarında vizyona girmesi bekleniyor.



Usta yazar Osman Şahin'in unutulmaz öyküsünden uyarlanan filmin hikayesi ise şöyle;



Yeni bir hayat kurmak umuduyla işçi olarak gurbete gittiği Almanya'da mezarcılık konusunda ustalaşan Ejder, babasının ölümü üzerine memleketi Dalaman Şerefler Köyü'ne döner. Ejder'in köyündeki yerli ve yabancıların oluşturduğu milyon dolarlık yaşam alanları, Ejder'in mezarcılık konusununda ki birikimlerine yeni ufuklar açar.



Milyon dolarlık evlerde oturan bu insanları, öldükten sonra köy mezarlığına defnetmek fikrine karşı çıkan Ejder, ''Aslan yattığı yerden bellidir''  felsefesi ile yola çıkarak, ölecek her varlıklı insana ölümsüzlüğü simgeleyen zeytin ağaçları altında sonsuz bir yaşam vaat eder.



Kişiye özel mezar tasarımları ile cennete giden bu yolda müşterilerine eşlik eden Ejder ve şirketi ''Yatay mezarcılık, öldükten sonra bile yanınızda olacak...'' sloganı ile işler yolunda giderken, kasabaya sonradan yerleşen Bektaş'ın travmatik hikayesi ile yüzleşir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin