'Sana Bir Sır Vereceğim'de bu hafta neler olacak?

'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi 5. Bölümüyle Cuma Akşamı 20:45 de FOX Ekranında

Google Haberlere Abone ol
'Sana Bir Sır Vereceğim'de bu hafta neler olacak?

Dizinin bu haftaki bölümünde, Ailemizin evinde bu sefer çok başka bir dert vardır. Reyhan ( Deniz Özerman ), yaşananlardan dolayı Sevgi ( Esra Ronabar ) ve Mehmet’in ( Murat Han) evi üç gün içersinde boşaltmalarını istemektedir. Hırsızlıkla suçlanan Tilki’yi ( Ekin Koç ) polis karakola götürür. Büyük bir üzüntü içinde olan Aylin ( Demet Özdemir ), evi arayıp haber verir. Korktukları tek şey vardır, sakladıkları sırrın ortaya çıkması!



TİLKİ’NİN HAYATINDA Kİ BİLİNMEYENLER YAVAŞ YAVAŞ ORTAYA ÇIKIYOR



Suçluluk duygusunu içinde bastıramayan ve bundan rahatsızlık duyan Çağla ( Dila Danışman ) herşeyi babası Orhan’a itiraf edecektir ama kendisi için de bunun bir cezası olacaktır. Suçsuzluğu ispatlanan Tilki hemen hastaneye Çağla’nın yanına koşar ama fark etmediği birşey vardır. Bir çift göz Tilki’nin ensesindedir.  Kimdir bu çocuk ? ve takip ettiği kişi neden Tilki ?



MEHMET VE SEVGİ İŞ BULUYOR



Okulda sanat hocası işten atılınca Esra ( Dilşad Şimşek ) öğretmen bu görevi Mehmet’e teklif eder. İşe çok ihtiyacı olan Mehmet bu işi hemen kabul eder. Haksız yere Tilki’yi suçladıkları için özür dilemek ve arada ki bağı sağlam tutmak adına  komşularının kapısını çalan Öztürk ailesi özür niyetine Sevgi’ye son zamanlarda çok istediği birşeyin teklifini yaparlar.



GİZEMLİ İKİLİ NEYİN PEŞİNDE?



Evde herkesin başka başka dertleri varken farketmedikleri bir şey vardır, o da etraflarında iki kişi gezinmektedir. Savaş ( Berk Cankat ) ve Meltem ( İpek Bağrıaçık ). İkili önce okula kayıt olurlar ama asıl amaçları başkadır. Bir gece Savaş’ın eve gizli gizli girmesi niyetini aslında gösterecektir. Fakat o gece Tilki’nin odasında yaptığı konuşma akılları çok karıştıracak!






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin