Salt İletişim'in yeni müşterisi yemek sektöründen

Zomato, iletişim danışmalığı için seçimini yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Salt İletişim'in yeni müşterisi yemek sektöründen

22 ülkede, 1 milyondan fazla restoranın gerçek menü bilgilerine sahip olan Zomato, 360 derece stratejik iletişim ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup ile anlaştı.



Türkiye’nin en önemli mekan paylaşım ve değerlendirme platformu olan Mekanist.net’i satın alan Hindistan, Yeni Delhi merkezli restoran arama ve keşif platformu Zomato, 360 derece stratejik ve dijital iletişim danışmanlığı hizmetleri veren SALT İletişim Grup’u iş ortağı olarak seçti.



Salt İletişim Grup, 22 ülkede kullanıcılara yemek yiyebileceği mekanlar bulmasına yardımcı olan Zomato’nun 360 derece stratejik iletişim çalışmalarından sorumlu olacak.



Zomato Hakkında:



2015 yılı, ocak ayında mekan keşif ve yorum servisi Mekanist.net‘i satın alan Hindistan, Yeni Delhi merkezli restoran arama ve keşif platformu Zomato, 22 ülkede hizmet veriyor. Çevrenizde yemek yiyebileceğiniz harika yerler bulmanıza yardımcı olan Zomato, Türkiye’de 13 şehirde 40 binin üzerinde restoran hakkında detaylı bilgi sunuyor. Zomato, iki yıl içinde Türkiye’deki ekip ve iş hacmi büyümesi için 15 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin