Saldırıdan Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tutan Yusuf Güney'e, Atilla Taş’tan yanıt!

Şarkıcı Yusuf Güney de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye benzer bir şekilde, pazar günü Ankara Çubuk’taki şehit cenazesinde yaşanan saldırı ve linç girişimiyle ilgili olarak orada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu suçladı.

Google Haberlere Abone ol
Saldırıdan Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tutan Yusuf Güney'e, Atilla Taş’tan yanıt!

Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı sonrasında Instagram hesabında, üzerinde asker üniformasıyla uçakta çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Güney, “Kimse kusura bakmasın, gittiğin yere dikkat edeceksin, hak edeceksin. Önce terörü lanetleyin sonra şiddeti kınarsınız” yazdı.



FETÖ'nün medya yapılanması davası kapsamında bir yıldan uzun süre cezaevinde kalan Atilla Taş ise Güney’in paylaşımlarına tepki gösterdi. Taş, Güney’in fotoğrafını paylaşarak, "Bana muhalefetten prim yapıyor diyenler iyi baksın buna! KIlıçdaroğlu’na yapılan linci övüyor nerdeyse! TRT müzik’de program yapıyordu. Konserleri de garanti. Ben hala hapis ve sahipsizim her gün imzaya gidiyorum! Ama bunlar gibi olmadığım için çok mutluyum!" dedi. 



MHP Genel Başkanı Bahçeli de, Kılıçaroğlu'na yönelik saldırıdan bir süre sonra yaptığı açıklamada, "O bölgede ne işin var senin? İki gün sonra taziye evine gitsen acısının hafiflediği bir ortamda başsağlığı dilesen ne olur. Ankara’nın dışında hangi cenaze törenlerine bu kadar iştahla katıldın. Bunların sorularını bu millet sormalı" ifadelerini kullanmıştı. 



Saldırıdan Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tutan Yusuf Güney'e, Atilla Taş’tan yanıt!



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin