Şahan'dan 'Recep İvedik' paylaşımı: Leş kargaları saldırmaya başlar

Recep İvedik 6, 8 Kasım'da vizyona girecek.

Google Haberlere Abone ol
Şahan'dan 'Recep İvedik' paylaşımı: Leş kargaları saldırmaya başlar

Şahan Gökbakar’ın başrolünde oynadığı ‘Recep İvedik’ serisi, bugüne kadar gösterilen 5 filmiyle toplam 26 milyon 767 bin seyirciye ulaştı.



2017’de vizyona giren 'Recep İvedik 5’, 7 milyon 437 bin kişiyle, Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi unvanını elinde tutuyor.



Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 filminin fragmanının izlenme sayısını sosyal medya hesabından paylaştı. Gökbakar, yeni filmiyle ilgi şu mesajı da paylaştı:



"Fragmanımızın izlenme rakamı ekrana sığmadı, kusura bakmayın..

Ne zaman film vizyona girecek o zaman başlar hemen leş kargaları saldırmaya... Her film aynı şey! Ama sizler herzaman olduğu gibi ağızlarının payını verdiniz ve Recep İvedik  12 yılda 22 rekor kırdı... En cok izlenen 1. ve 2. film yaptiniz...12 yildir zirveden indirmediniz... Ben ve ekibimde siz devam dediginiz surece sizi güldürmeye devam edeceğiz... Teşekkürler Türkiye"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Fragmanımızın izlenme rakamı ekrana sığmadı, kusura bakmayın.. Ne zaman film vizyona girecek o zaman başlar hemen leş kargaları saldırmaya... Her film aynı şey! Ama sizler herzaman olduğu gibi ağızlarının payını verdiniz ve Recep İvedik  12 yılda 22 rekor kırdı... En cok izlenen 1. ve 2. film yaptiniz...12 yildir zirveden indirmediniz... Ben ve ekibimde siz devam dediginiz surece sizi güldürmeye devam edeceğiz... Teşekkürler Türkiye  #recepivedik6 #turkiye #rekortmen #rekor #1



Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi (30 Eki, 2019, 4:50öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin