Şafak Sezer: Bu bir döneklik değil

Ünlü oyuncu, katıldığı televizyon programında sessizliğini bozdu.

Google Haberlere Abone ol
Şafak Sezer: Bu bir döneklik değil

A Haber'de Sevilay Yükselir bu hafta '0 Siyaset'te oyuncu Şafak Sezer'i konuk etti. Avukat Kezban Hatemi ve AP Eski Milletvekili Ozan Ceyhun'un da katıldığı programda Sezer, 'Ötekileştirilen Sanatçılar', muhalefetin ve sosyal medyanın rolü konusunda açıklamalar yaptı. İşte, o açıklamalar:



"İYİ NİYETİMDEN GEZİ'YE KATILMIŞTIM



Şimdi ben ne halkın ne de bir partinin kobayı olmak istemiyorum. Fakat tesadüf eseri iyi niyetimizden o kalabalığın içinde durdum. İlk günkü kalabalık güzeldi. Kimse ne olduğunu bilmiyordu ki. Gezi Parkı’nı da o ağacı da bilmiyorum. İş başka bir yere gidildi. Sanatçı tuttuğu takımı bile söylediği zaman eleştiri alan bir durumda şu an. Psikolojik olarak rahatsız ediyorlar. Baskı çok yüksek sosyal medyada. Ama karşılığı yok.

 

ERDOĞAN SOLCU OLSA HEYKELİ DİKİLİRDİ



Cumhurbaşkanı solcu olsaydı her yere heykeli dikilirdi.Eski soldan bahsediyorum. Her kavgada birkaç işadamı, sanatçı, milletvekili yok edilmeye çalışılıyor. Cumhurbaşkanı’na da aynı muameleyi yapıyorlar. Onu sevdiğin zaman yasaklıyorlar. Ben anlamadım bu işi kim diktatör?

 

BU DÖNEKLİK DEĞİL, FİKİR DEĞİŞİMİ



Bu bir döneklik değil, bir fikir değişimidir. Cumhurbaşkanı’nın elini sıktığım zaman onu semt ağabeyi olarak görüyorsam diğerlerinden bunu göremiyorsam bu benim kazancımdır. Keyif alıyorsam benim hayatına karışmasına müsaade etmem. 44 yaşındayım. Aileyi temsil ediyorum. Onursuzluğu temsil etmiyorum. Türk evladıyım, öleceğim Türk olarak."



"Şafak Sezer: Bu bir döneklik değil" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin