Sabah yazarından Okan Bayülgen'e destek: Kaç tane Okan'ımız var!

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Altın Kelebek ödül törenindeki konuşması nedeniyle günlerdir linç edilen Bayülgen'e sahip çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Sabah yazarından Okan Bayülgen'e destek: Kaç tane Okan'ımız var!

Pantene Altın Kelebek ödül töreninde Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilgili yaptığı konuşma nedeniyle havuz medyası tarafından hedef gösterilen ve sosyal medyada adeta lince uğrayan Okan Bayülgen'e Sabah yazarından destek geldi.



Gazetenin en eski yazarlarından olan Hıncal Uluç, bugün kalema aldığı "Kaç Okan'ımız var!" başlıklı yazısında, "Bu pire, nasıl deve yapıldı, nasıl bilinçli bir tezgaha, skandala dönüştürüldü, ellerinde cep telefonları ekran başında bekleyen Sosyal Medya Linççileri tarafından" diyen Uluç, Okan Bayülgen'in bu ülkenin yetiştirdiği en değerli televizyon yıldızlarından biri olduğunu dile getirdi.



İşte, Uluç'un o yazısı:



"Efendim skandal.. Efendim rezalet!.. Neymiş!. Altın Kelebek dün yazdım, uygulamadaki büyük yanlışlarla doluydu. Bunlardan biri de, hayatında ilk defa bu işi yapan bir acemi hostes kızın hatasıyla, Ertuğrul dizisi yapımcısının söz verilmeden sahneden alınması oldu. Olur..

Ama bu pire, nasıl deve yapıldı, nasıl bilinçli bir tezgaha, skandala dönüştürüldü, ellerinde cep telefonları ekran başında bekleyen Sosyal Medya Linççileri tarafından.

İşleri bu, meslekleri bu, yaşam zevkleri bu.. Linç etmek..

Hani filmlerden bilirsiniz..

Amerika'da Ku Klux Klan vardır.

Zenci karşıtı, ırkçı, faşist bir gurup. Onlarcası bir araya gelir, tanınmamak için kafalarına kukuleta geçirir ve hedef adamı linç ederler.

Bunların da sosyal medyada yaptığı o..

Gizlenerek, kimliklerini saklayarak linç etmek.."



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin