Sabah ve a Haber'e 'İnce' tepkisi: Bizde temmuz kışa denk gelir!

Gazeteci İsmail Saymaz, a Haber'in haberine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Sabah ve a Haber'e 'İnce' tepkisi: Bizde temmuz kışa denk gelir!

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kazak ve deri montla okey masasında tavla oynadığı iddia edildi.



Gazeteci İsmail Saymaz, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimi sırasında okey oynadığını iddia eden Sabah ve a Haber'e tepki gösterdi.



Saymaz, "Biliyorsunuz, bizde temmuz ayı kışa denk gelir ve soğuk olur. Bu nedenle Muharrem İnce ve bir grup genç, 15 Temmuz gecesi montlarını giymiş halde okey oynamaktadırlar. Teşekkürler A Haber" dedi.




Biliyorsunuz, bizde temmuz ayı kışa denk gelir ve soğuk olur. Bu nedenle Muharrem İnce ve bir grup genç, 15 Temmuz gecesi montlarını giymiş halde okey oynamaktadırlar. Teşekkürler A Haber. https://t.co/jOTtRhjRJR


— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) 22 Haziran 2018


Saymaz'ın kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşım, binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından takipçilerine aktarıldı.



2014'te paylaşılmış



İsmail Saymaz, Sabah ve a Haber'in haberine konu olan fotoğrafın, Muharrem İnce tarafından 28 Aralık 2014'deki Tweet'i de "Herkese çay A Haber'e yok" mesajıyla paylaştı.




Herkese çay, A Haber'e yok https://t.co/2OsY7puljW


— İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) 22 Haziran 2018
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin