Saba Tümer, hangi programı için 'Adını bile hatırlamak istemiyorum' dedi?

Ünlü sunucu, Magazin Noteri'nin konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Saba Tümer, hangi programı için 'Adını bile hatırlamak istemiyorum' dedi?

Magazin basınının usta ismi Ali Eyüboğlu ile başarılı televizyoncu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları Türkiye’nin ilk canlı yayın YouTube programı 'Magazin Noteri'ne, ünlü televizyoncu Saba Tümer konuk oldu.



Neden uzun süredir ekranlarda olmadığını açıklayan Saba Tümer, "Belki de yorgunluktu ne olduğunu tam bilmiyorum ama artık gülemez olmuştum. Ki her şeye gülmek içimden gelir, o artık gelmez olmuştu. ‘Saba sana bir şey oluyor’ dedim ve ondan sonra zaten bu sürece girdim. Bir sürü şeyin üzerini ben kahkahalarım ile örtmüşüm. Mutluluk artık bana bağlı değildi gelecek o saçma sapan reyting karnesine bağlıydı. Ya da her neyse. Onu değiştirmem gerekiyordu ve çok şükür ki başardım." dedi.



Ünlü sunucu televizyona dönmek istediğini ancak kendisine gelen projeleri şimdilik beğenmediğini söyledi.



Ali Eyüboğlu’nun "Televizyon kariyerinde bugünkü aklım olsa o teklifi kabul etmezdim dediğin program var mı?" sorusuna, Saba Tümer, "Bir tane yapmış olduğum sabah programı vardı. Show TV’de adını bile hatırlamak istemiyorum. ‘Good Morning Amerika’ diye bir program yapacağız dediler. Rezil bir şey yaptılar. Programın arkasında duracağız dediler durmadılar. Bir sürü davalar, paralar. Alacağımı alamadım, üzerine para ödemek zorunda kaldım." yanıtını verdi.



Saba Tümer, yazdığı "21 Günde Mutluluk" kitabı sonrasında hayatını dengelediğini enerjisini yükselttiğini, gerçek mutluluğu bulduğunu ve artık aşka hazır olduğunu açıkladı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin