SABAH BİRAND'I BİRİNCİ SAYFADAN GÖRDÜ

Sabah gazetesi ilk gününde 28'inci olan Mehmet Ali Birand'lı Kanal D Ana Haber'i birinci sayfadan "Birand nakavt" başlağıyla verdi.

Google Haberlere Abone ol
SABAH BİRAND'I BİRİNCİ SAYFADAN GÖRDÜ

Birand Nakavt


Günlerdir büyük reklam kampanyasıyla Kanal D Ana Haber'i sunacağı duyurulan Mehmet Ali Birand daha ilk gün tam bir düş kırıklığı yaşadı. Reyting sıralamasında Kanal D Ana Haber beşinci olabildi. Ali Kırcalı atv Ana Haber ise her zamanki gibi hem AB'de hem totalde bütün rakiplerini ezdi geçti.



atv Haber ezdi geçti


atv Ana Haber yeni sezona bomba gibi girerek total ve AB grubunda birinciliği aldı.


atv Ana Haber yeni yayın dönemine 'fırtına' gibi girdi. Haber saatini yeni yayın dönemiyle birlikte 19.00'a çeken atv Haber, total ve AB grubu ölçümlerinde liderlik koltuğuna otururken, Show TV, Kanal D ve Star televizyonu gibi rakiplerini de geride bırakarak rakip tanımadı.


BİRAND GERİDE KALDI
Günlerdir çokça konuşulan ve merakla beklenen Mehmet Ali Birand'lı Kanal D Ana Haber ise reytinglerde hayal kırıklığı yaşadı. Yeni yayın dönemine Mehmet Ali Birand liderliğinde yeni bir ekiple başlayan Kanal D Haber umulanın aksine reyting sıralamasında rakiplerinin çok gerisinde kaldı. Kanal D Ana Haber, totalde atv Ana
 
Haber, Star Ana Haber, Show Ana Haber ve Flash TV Ana Haber'in arkasından beşinci olabildi. Saat tam 19.00'da reyting ölçümlerine göre atv Ana Haber ve Kanal D Ana Haber 2.1 oranda izlenirken, atv Ana Haber izlenme oranını artırdı, Kanal D Ana Haber ise düşürdü. Totalde rakiplerinin gerisinde kalarak beşinci olan Kanal D, Flash TV'nin de arkasında kaldı. Kanal D'de Mehmet Ali Birand'ın ekrana çıktığı ilk gün Flash TV aynı gün yayınlanmak üzere Fatih Altaylı ile röportaj yapmıştı... İslami terörle ilgili görüşlerini açıklayan Fatih Altaylı'nın bu konuşması Flash Haber'de yayınlandı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin