RÜŞTÜ'YÜ 'HER YERİNDEN ÖPEN' ERTEM ŞENER O ANI ANLATTI

Manchester United-Beşiktaş maçında söylediği "Her yerinden öpüyorum Rüştü" sözüyle son günlerin en popüler ismi olan Star TV spikeri Ertem Şener, o anı anlattı...

Google Haberlere Abone ol
RÜŞTÜ'YÜ 'HER YERİNDEN ÖPEN' ERTEM ŞENER O ANI ANLATTI

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Manchester United'ı 1-0 yendiği karşılaşmanın son dakikalarındaki gerilim maçı Star Tv'den anlatan spiker Ertem Şener'i de etkiledi. Karşılaşmanın son dakikalarında Rüştü'nün üst üste yaptığı kurtarışlar sonrasında spiker Ertem Şener, kendinden geçerek 'Rüştü, öpüyorum seni Rüştü, ellerinden öpüyorum, hatta heryerinden öpüyorum Rüştü' dedi.


Ertem Şener, Medya Mahallesi’nde Ayşenur Arslan’a o anı anlattı...


A.A.: Ertem sesin pek bir spiker sesi değil şu anda değil mi?


E.Ş.: Evet gerçekten hem dün geceden mükemmel bir maçta kaybedilen ses hem de sabah uykudan kalkma durumu iyice herşey üstüste geldi  ama olsun feda olsun.


A.A.: Rüştü’yü pek hararetle öpmüşsün hatırlıyor musun o anı?


E.Ş.: Aslında hatırlamıyorum inanır mısınız? Maçtan sonra ilk olarak eşim söyledi ne dediğinin farkında mısın dedi. Farkındayım sonra konuşalım dedim. Ellerinden öpüyorum heryerinden öpüyorum derken... Alnından yanaklarından gözünden... İnsanlar enteresan şeyler söylemeye başladılar ama o anı hiç hatırlamıyorum. Hatırladığım şeyler çok fazla değil özellikle son 10 dakikada. Şimdi öyle bir şey ki maçın son 20 dakikasını bırakın daha maçtan önce daha uçakta bana kaç olur 3-0 olur mu? Bir Liverpool faciası olur mu? 6 olur mu diye sordular. Ben yine kontrollüydüm 6-0’lık, 8-0’lık maç nasıl anlatılır? Ama Beşiktaş Chealsea’yi yendiğinde onu da biliyorum. Ama her şeye hazırlamak zorundasınız kendinizi... Maç öncesi Tuncay ve Tugay’la birlikteydik. Onlar bile beraberlik olsun iyi bir sonuç olur diyorlardı. Sokakta Manchester United taraftarı, ezeli rakipleri Liverpool’lu taraftarları alarak 8 işareti yapıyorlardı bize...


A.A.: Ama hakikaten çok güzeldi. Dediğin gibi Rüştü’yü de tebrik etmek, öpmek gerekiyor. Ben senin de yanaklarından öpüyorum ağzına sağlık.


E.Ş.: Çok teşekkür ediyorum.


www.kanaldhaber.com.tr




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin