Russell Crowe'dan çok konuşulacak 'işgal' yorumu!

Avustralyalı oyuncu ve yönetmen Crowe, Türkiye'de çekilen 'The Water Diviner' filmine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Russell Crowe'dan çok konuşulacak 'işgal' yorumu!

 Avustralyalı oyuncu ve yönetmen Russell Crowe, Türkiye'de çekilen yeni filminin tanıtımında, "Aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" ifadesini kullandı.



Crowe, Kanal 7 televizyonunda yayınlanan özel röportajında,  'The Water Diviner' filmine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



Sunucu Mike Willesee’in sorularını yanıtlayan Crowe, ‘‘Bence 100 yıl sonra bu mitolojiye açıklık getirmek lazım ve millet olarak olgun davranıp karşı tarafın anlattığı hikayeyi hesaba katmamız gerek. Çünkü, biliyorsunuz aramızda hiçbir anlaşmazlık olmayan bağımsız bir ülkeyi gerçekten işgal ettik" dedi.



Willesee, böyle bir söylemi ilk kez duyduğunu ifade ederken, Crowe, ‘‘Kahramanlıklar hakkında istediğimiz kadar konuşabiliriz, benim için çok daha önemlisi, boşuna heba olan hayatlar’’ dedi.



Avustralyalı Oscar ödüllü ünlü oyuncu Crowe’un programa eşofmanları ile katılması, bazı hayranları tarafından sosyal medyada eleştirildi.



FilmÇanakkale Savaşı’nın sona ermesinden 4 yıl sonra savaşta hayatlarını kaybeden 3 oğlunun mezarlarını bulmak için Çanakkale’ye giden Avustralyalı bir babanın yaşadıklarını anlatıyor.



'The Water Diviner' için 2 Aralık'ta Sydney, 3 Aralık’ta ise Melbourne’da gala yapılacak. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin