Ruşen Çakır Habertürk'te! İşte, yeni gazetesindeki ilk yazısı!

Habertürk'e transfer olan deneyimli gazeteci ilk yazısını yazdı.

Google Haberlere Abone ol
Ruşen Çakır Habertürk'te! İşte, yeni gazetesindeki ilk yazısı!

12 sene görev yaptığı Vatan gazetesinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan ve Habertürk ile anlaşan Ruşen Çakır ilk yazısını kaleme aldı.



Bugün yeni gazetesinde ilk kez okuyucuyla buluşan Ruşen Çakır, hükümet ve cemaat arasındaki gerilimi konu alan bir yazı yazdı.



İşte Çakır'ın 'Cemaat hala kurtarıcı yunus balıklarını bekliyor' başlıklı ilk yazısı



Londra’ya en son 2007 yılı Ekim ayının sonlarında, Londra Diyalog Derneği’nin düzenlediği “Dönüşüm Geçiren ‘İslam Dünyası’: Gülen Hareketinin Bu Sürece Katkıları” başlıklı, açılışı İngiltere Parlamento binasında yapılan konferansı izlemeye gitmiştim.Fethullah Gülen Cemaati için altın bir çağın başlamış olduğunu kanıtlayan çok başarılı bir organizasyondu.



7 yıl sonra, geçen salı akşamı, aynı parlamento binasının bir başka salonunda Türkiye Araştırmaları Merkezi’nin düzenlediği “Yeni Türkiye’nin Dinamikleri” başlıklı toplantıda Dr. Soner Çağaptayile birlikte kürsüdeydik. Konuşmamın ağırlığını AKP hükümeti ile Cemaat arasındaki savaş oluşturuyordu. Anlattıklarımın fazla ilgi ve heyecan uyandırmadığını gördüm. Sanıyorum, Türkiyeli olsun olmasın, izleyicilerin çoğu bu savaşın çoktan bitmiş olduğunu düşünüyor. Acaba haklılar mı? 



Yazının devamını okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin