Rock Off için son günler

Rock ve metal müzik gruplarını ağırlayacak Rock Off için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
Rock Off için son günler

Pozitif Live ve Freebird Agency işbirliği ile gerçekleştirilecek Rock Off için geri sayım başladı. 



Bu sene ikinci kez rock ve metal müzikseverleri 1 -2 Ağustos'ta Life Park’ta buluşturacak Rock Off'un biletleri tükenmek üzere. Kamp yapma imkanı sunacak festival, boyunca Korn, Apocalyptica, Gojira, Behemoth, Soulfly, Murat İlkan, Black Tooth gibi güçlü kadrosuyla katılımcılara rock ve metal müzik dolu 2 gün yaşatacak.



Gerçekleşmesine sayılı günler kalan festivalde, iki gün boyunca toplamda 18 grup sahne alacak. Dragon's Den çadırında ise Doğu Yücel ve festival koordinatörü ile çeşitli söyleşiler, Mesut Süre'den Rock Off'a özel stand up gösterisi, Kaan Kural ile Sepettopu Sohbetleri, Anneke van Giersbergen ve Murat İlkan'dan akustik performanslar ve sahne alacak gruplarla imza seansları da gerçekleştirilecek. 



Rock Off geçen sene olduğu gibi bu sene de sosyal sorumluluk projelerinde yer alacak. Rock Off için alınan her biletin 5 TL'si bu yıl bir dernek aracılığıyla hayvan barınaklarına bağışlanacak. Rock Off'un biletleri biletix.com, Biletix satış gişeleri ve Biletix Çağrı Merkezi üzerinden alınabiliyor.



Rock Off için son günler


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin