RIO 2016 Olimpiyat Oyunları'nın yayın haklarını o kuruluş devraldı!

Saran Medya, Çin Süper Ligi'ni de portföyüne kattı...

Google Haberlere Abone ol
RIO 2016 Olimpiyat Oyunları'nın yayın haklarını o kuruluş devraldı!

Saran Medya; RIO 2016 Olimpiyat Oyunları, 2018 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları, UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri, UEFA Avrupa Ligi Ön Elemeleri, İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1, Atletizm Diamond Ligi, Wimbledon, ATP Master Series, Dünya ve Avrupa Voleybol Şampiyonaları, MotoGP gibi dev spor organizasyonlarını ekranlara taşıyor. Saran Medya son olarak Çin Süper Futbol Ligi yayın haklarını da portföyüne ekledi. 



Saran Medya, UEFA ile imzalamış olduğu dev anlaşmayla 2016 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Maçları ile 2018 FIFA Dünya Kupası Eleme Maçları’nın Türkiye ve Kazakistan Bölgesi yayın hakkının sahibi oldu.



Türk Milli Futbol Takımı’nın yurt içi ve yurt dışı yayın haklarının pazarlanması ile Türkiye’nin önde gelen futbol kulüplerinin dünya çapında yayın haklarına sahip olan Saran Medya; RIO 2016 Olimpiyat Oyunları, 2018 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları, UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Elemeleri, UEFA Avrupa Ligi Ön Elemeleri, İngiltere Premier Ligi, Çin Süper Ligi, NBA, Formula 1, Atletizm Diamond Ligi, Wimbledon, ATP Master Series, Dünya ve Avrupa Voleybol Şampiyonaları, MotoGP gibi dev spor organizasyonlarını ekranlara taşıyor .



Türkiye Voleybol Federasyonu ile pazarlama ve medya ortaklığı



Saran Medya, 2015 yılı sonunda önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Türkiye Voleybol Federasyonu ile 2020 yılı sonuna kadar pazarlama ve medya ortaklığı anlaşması yapan Saran Medya, federasyona pazarlama hakları, medya ve yayın hakları, dijital ve sosyal iletişim planlaması ve takibi konularında destek verecek. Saran Medya, 5 yıl süreyle Türkiye Voleybol Federasyonu’nun kontrolü ve yönetimi altında bulunan tüm müsabaka, Milli Takım ve etkinliklerin ticari haklarının değerlendirilmesi, pazarlanması, satışı ve ticari yönetimi alanlarından sorumlu olurken, aynı zamanda Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sahip olduğu tüm tesislere ilişkin reklam ve pazarlama haklarının da tek yetkilisi oldu. Söz konusu anlaşma, bayanlar ve erkekler kategorilerinde 1. Lig, Süper Kupa, Milli Takımlar ve alt yaş kategorileri, Fabrika Voleybol organizasyonları ve Plaj Pro Beach finallerini kapsıyor.



 


Etiketler saran medya
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin